lauantai 8. tammikuuta 2011

Heippa murut!

Moikka!

Näinhän tässä kävi, että mäkin sitten päätin pistää puljun pystyyn. Tarkkaa määritelmää tälle blogin aihepiirille en ihan vielä tiedä.. Luulisin että lifestyle? On tässä paljon juttuja varmaan muodista ja matkustelustakin. Taino, viikon päästä olisi matka kahdeksi viikoksi Thaimaan paratiisi saarille, siitä tulee selostusta sitten :) Mä pyrin postailemaan tänne niin paljon kuin mahdollista, mutta minäkin olen ihminen jolla on paljon kiireitä, joten en usko että pystyn jokapäivä tänne raapustelemaan, mutta pidän tätä pystyssä omalla tyylilläni, joku tykkää, joku ei, sehän on bloggauksen vapaus. Ei kaikesta tarvitse tykätä :)

Blogissa ilmi tulevat tapahtumat sijoittuvat pitkälti kotikaupunkiini Helsinkiin. Helsinki on hieno paikka, missään muuallla Suomessa en voisi kuvitellakaan asuvani, kaikella kunnioituksella vaan, mutta oma paikkani on täällä :)
Hieman taustatietoa itsestäni.. Olen Rosa, rakkautta minulle on vaatteet, kirjoittaminen, pienten lasten kanssa puuhaaminen (niin lapsista tulee tänne varmaan kanssa juttua paljonkin :P).. Taino, ehken ala täällä itsestäni kaikkea kertomaankaan, kysykää jos joku askarruttaa, mutta muuten tutustutte minuun parhaiten seurailemalla postatuksia ;)

♥: Rosa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti