maanantai 25. huhtikuuta 2011

Rock meiningillä pääsiäinen kotiin!

Hellurei!

Taitaapi olla nää pyhät nyt vietetty, ihan liian lyhyt aika! Ihana sää ja kaikkea, ei ole kiva mennä kouluun, ei! Satuin vilkasemaan tota kelloa äsken ja perkele, taas se on jo niin paljon. Aaargh tää "operaatio hyvät yöunet" ei nyt oikeen onnistu.. No aina ei voi voittaa!

Mulla olikin sit vähän jänskä pääsiäinen, vietin aikaa mm isukin kanssa, joka on aina iloinen asia kun sen työn puolesta me nähdään aika harvoin. Tehtiin keväisiä juttuja ja pidettiin hauskaa menemällä esimerkiksi Idols tekee hyvää -konsertin jatkoille yhteen baariin, kun se on töissä niissä porukoissa. Se oli siis suljettu muulta väeltä ja oltiin aika vähän aikaa siellä, joten ei, isäni ei ole edesvastuuton ihminen vaan halusi näyttää mulle työtään :)

Huomenna vois laittaa jotain kivoja ja kesäisiä vaatteita niskaan, vielä ei ihan oo sukkahousu kelit, mutta melkeen :P Tai no on mut haluun esitellä vielä mun ihania leggareita ihmisille :DOli muuten ihanaa kun tulin kotiin tänään niin velipoika huikkasi " Ui vitsi Rosa, sä oot cool! ". Kiitos kultamurunen!

Öitä, puput!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti