maanantai 2. toukokuuta 2011

Klara vappen, bara vatten, vai miten se oli?

Glada vappen vaan teillekin!

Herzileijaa, pitkä väli ollut täällä blogin puolella, mutta vappu on vain kerran vuodessa, onneksi ja harmiksi. Tänään olenkin sitten super väsynyt (en sitten koskaan muulloin), jotenka saatte hekottaa mun typerille ajatusvirheille tässäkin postauksessa :D

Vappuaattona ekana me mentiin vähän shoppailemaan, tuli paljon kivoja juttuja mukaan, niistä lisää huomenna. Kuudelta mentiin kattelemaan Mantan lakitusta Espalle, monen tuhannen ihmisen seuraksi..

Jonka jälkeen siirryttiin Tuomiokirkon portaille, jossa oli enemmä aikuisempaa porukkaa, mutta hauskaa oli silti!

Sitten lähettiin naurun ja serpentiinin täyteiselle kotimatkalle, ja otettiin jotain ihan hämyjä kuvia.

Himaan päästyämme oli sitten omakivabailamos fiilikset :D


Joo, suurimmaksi osaksi oli kuvamateriaalia, jota ei kehtaa/viitsi tänne blogin puolelle laittaa ollenkaan.. Mutta tässä pintasokerit :)


Tänään oltiin Saden kanssa pyörimässä mm. Warehousessa, mitään ei kylläkään tarttunut mukaan, mutta oli ihan älyttömän hauskaa, nin että pääkin on ihan kipeenä. Millon mulla on viimeks ollut näin hauskaa? Öö.. Vappuna? :D

Keskiviikkona voittekin sitten bilettää meitsin nimppareita! Toinen vuosi jolloin oma nimi on ihan virallisesti suomalaisessa almanakassa, jei!

Jes, mutta nyt tuutimaan Reckless Loven saattelemana, palataan huomenna uusien ostoksien kera! Pusi pusi, murut!

Psst! Äänestys päättyi fiftyfifty tilanteeseen, joten toukokuun kunniaksi päätin sitten vaihtaa uuden bannerin! Mitäs tykkäilette meikätädin naamasta bannerissa, ältsi ja jeba?

Pssssst! Anteeksi kun leveydet on perseellään, säädän niitä paremmin huomenna! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti