keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat...

HELLO

Dadadam dadadam dadadam.. Hyvä SUOMI, päästiin jatkoon euroviisuissa :D Paratiisin poitsu vois vetää potin kotiin, mutta epäilen suuresti. Koko Oskar pistää yrjöt suuhun.. Kaikella rakkaudella ♥
Tänään on ollut ihana päivä ainakin sään puolesta, oon ottanut aurinkoa sit ihan joka välissä :D Rusketusrajatkin on selkeesti vahvistunut, Thaimaan (17.1-1.2. -11) vaaleet raidat on jo kohta taas kohillaan siinä mustavalkosuudessaan :D Kesä kesää, juhuu! 16 koulupäivää jne.. :)

Kuka on maailman söpöin?

Ja kokeitakin tuli takaisin! Terveystiedon kokeesta tuli K!!! Siis kiitettävä!! MINÄ! Tää on jotain niin spessua multa että HUH! Ja se svenska koe, 9-! Jotain ihan käsittämätöntä :D
Tän päiväsestä saksan kokeesta en voi ounastella kyllä mitään noin upeaa, seiska olis mulle tosi kiva, mut sitä alemmas jos menee niin kyllähän se vähän harmittaa :( Nooo, toivotaan parasta! :)

Niin ja niitä kenkiä ei sitten enää ollut H&M:llä :( Soiteltiin myyjän kanssa läpi vaikka mitä myymälöitä, mutta ne on loppu. No, mä alan metsästelemään jotain muita vastaavia, vinkkailkaa jos löydätte itse samankaltaisia :) Tack!

Mä duunailin eilen korukurssilla aika ihania koruja, niistä lisää huomenna tai perjantaina, sillä meillä on huomenna teatterikoulun vikat treenit ennen lauantain ensi-iltaa :/ Me ei olla vedetty tota kertaakaan läpi. Et repikää siitä.

Tää kysely päättyi tämmöseen tulokseen. Kiitos kaikille vastanneille! :)


Muoti- ja vaatehöpinät
5 (83%)
Mielipiteet
1 (16%)
Lapset
1 (16%)
Myself-postaukset
2 (33%)
Perus höpötystä
2 (33%)
Joku muu, mikä? (Kerro kommentti boksissa)
0 (0%)

Ääniä tähän mennessä: 6

Joten enemmistö tykkäilee muoti- ja vaatehöpötyksistä, osa perus lätinästä/myself-postauksista ja pieni prosentti taas mielipiteistä/lapsia koskevista postauksista.

Kattokaas tossa vasemmalla nököttävä uusi kysely, jossa voi vaikuttaa nyt tän blogin sisältöön vaatehöpinöiden tiimoilta! Kiitosta!

Juu-u, mutta tämäkin päivä alkaa olemaan nyt pulkassa (tai sanotaanko jopossa? :D HAH HAH), nauttikaa auringosta murut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti