maanantai 27. kesäkuuta 2011

Arvostelussa: demi.fi

Ja edelleen yks lahna makaa Algarven rannoilla, mutta emme välitä siitä, sillä tällä blogilla bileet vaan jatkuu! Tällä kertaa arvostelussa on demi.fi! Suosittelen hei lukemaan kokonaan, ennen kuin joku piru hiiltyy! :)


Sivustona, pohjaltaan ja ideana demi.fi on ihana! Itse lehtikin pursuaa ihania juttuja ja lehti on tehty täydellä ammattitaidolla, toimittajat vaikuttavat ihanilta ja ymmärtäväisiltä tyypeiltä. Mutta nyt me emme arvostelekaan lehteä, vaan itse sivustoa. Suosituin alue on näemmä keskustelut, muilla alueilla ei näytä olevan elämää läheskään niin paljon kuin keskusteluissa. Demilöissä sentään tapahtuu, mutta esimerkiksi Frendit- palsta vaikuttaa enemmän deittipalstalta kuin kirjekaverien yms yms etsimiseltä.

No, perehdyin näihin keskusteluihin. Oma Planeetta -keskustelupalsta on kyllä nimensä väärti. Aiheita ovat mm. OMG : D :D mun sedällä on taas uus deitti! +++ kinosti! tai mitä olet syönyt tänään? tai arvostele ulkonäköni.
Okei, tuntuu vähän pahalta, sillä suuri osa demittäjistä vaikuttavat epävarmoilta ja turvautuvat vain muiden mielipiteisiin, jotka eivät ole siitä parhaasta päästä.

Minäkin olen perustanut muutaman keskustelun demiin, mutta niiden vastausten perusteella joita olen saanut, en todellakaan tunnu kuuluvani joukkoon. Mielipiteitäni, ongelmiani ja tapojani elää haukutaan avoimesti, pyydetään lisää porukkaa mollaamaan minua, nauretaan päälle. Jotkut muutamat ovat asiallisia ja kivoja ihmisiä, mutta suurin osa ei. Kun pyydän asiallista kommenttia, mitä saan? xdxdxd, vittu muija, chillaa, älä ota kaikkee nii vakavast! Oliks esim läbäl toi ***n kommentti???? :DDDdd

Okei, se oli läppä. Oliko se hauskaa? Ei. Suoraan sanottuna mua huolestuttaa mitä tästä jengistä tulee, jos asenne muita ihmisiä kohtaan on tällänen? Ei ei ei, en alennu tänne :D Seuraavaksi voisi kurkkia Miss Mixin sivuille, jos siellä olisi mukavampi fiilis?

Ulkoasu ja sisältö ovat kyllä kiitettäviä, mutta toi fiilis on kyllä musta aika pitkän miinuksen arvoinen. Asteikolta 4-10 demi on mielestäni 6+ arvoinen.

Kaikella rakkaudella. Tiedän, että lähes kaikki lukijoistani demittää, mutta tiedän että te kaikki olette ihania ihmisiä, se osa demittäjistä jotka ovat minusta ihania, kunpa kaikki demittäjät olisivat kaltaisianne!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti