keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Terveiset Portugalista!

Hellouta!

Lämpimät terveiset Portugalista :) Lentomatka sujui hyvin, höystettynä hysteerisellä kikatuksella sille kun ei saatu matkatavarahyllyä auki jnejne.. :D Olihan se jännää! Mutta me selvittiin kyllä. Täällä on asteita sen 30 ainakin ja sen kyllä huomaa. Ohjelmassa auringon ottoa(mulla on jo rusketusrajat pelkästä kävelemisestä!) ja shoppailua(ostin maailman ihanimmat housut, kuvia odotellessa)..

Täällä on myös ihan älyttömän halpaa! Limutölkki 50 cent, viinipullo 1.30 cent...!!! Kielitaitokin on ollut koetuksella, mutta hyvin tässä selvitään. Näiden gigolojen huomio tuntuu jännältä, kun ei suomessa muhun/meihin kiinnitetä niinkään huomiota, mut täällä tulee jengiä heittää flirttii ja huutelee jotain Portugaliks, en ehkä haluais tietää mitä ne tarkottaa suomeksi ;)

Tuntuu että kaikki täällä on parempaa! Toisaalta me ei nähdä jotain pankkiasioinnin vaikeuksia, rahallisia ongelmia ja työpaikka juttuja ja vakuutusasioita yms yms, vaan se että täällä on halvempaa, kauniimpaa, lämpimämpää, kauniimpia maisemia, ihanampia ihmisiä, parempaa ruokaa ja paremman näkösiä miehiä, mut silti!

Jebsaa, mut mä meen herättämään Saden ja sit onkin jo lounasaika (jotain ihanaa kalaa!) ja sit tollaseen saareen viettää päivää. Ohh, I love Portugal!

Mitä Suomeen kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti