torstai 28. heinäkuuta 2011

Ronja Rövardotters

Ciao bambinos! :)

Tosiaan, oltiin siis eilen katsomassa Suomenlinnassa Ronja Ryövärintytär, joka oli oikeasti todella hyvä, niin taidokkaasti tehty, loistavia näyttelijöitä... Lastenteatterit voittaa vakavat aikuisten draamat ihan 5-0!! Vielä toi paikka ja hyvä seura, oli kiva ilta, kiitos kaikille! :)


Kesken näytöksen jollekin naiselle tuli sairaskohtaus ja esitys jouduttiin keskeyttämään ja paikalle pyydettiin mahdollisesti yleisön joukossa olevaa lääkärihenkilökuntaa. Meidän edessä istui sitten juuri nainen joka oli lääkäri ja pian sieltä kannettiin paareilla eräs nainen ja pian esitys jatkui aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ihailtavaa miten hienosti näyttelijät hoiti tilanteen!

Tuomiokirkko päivällä.

Tuomiokirkko illalla.

Tuomiokirkko yöllä.

Mulla on jäänyt jollain tapaa traumat Suomenlinnasta sen jälkeen kun joku lapsi tippui ja kuoli siellä, enkä oo varsinkaan lapsiporukassa uskaltanut sinne lähteä, mutta onhan se ihan tajuttoman upea paikka! Välillä harmittaa tää mun pelokkuus, en esim uskaltanut lähteä seikkailemaan yöllä niihin käytäviin kun pelkäsin rottia. Siis tosi jees.


Ne lavastukset ja puvustukset oli kanssa tosi upeita, äänistä puhumattakaan. Täys kymppi siis! :D


Nähtiin rupikonna!Roope kylläkin vähän väsyi kun esitys meni niin myöhäiseksi, mutta oli siitä jännää tulla niin myöhään kotiin, kun nähtiin sammakoita ja ties mitä! Roope on kyllä iiihana! :)6 kommenttia:

 1. mullakin on vielä suunnitelman tasolla toi suomenlinnankesäteatteri! mutta pakko kai se ois mennä katsomaan, tän kesän kesäteatteri saldo on nimittäin pyöreä nolla!
  http://kirsikkamaitoa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kesäteatterit on ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
 3. Missäs ne kuvat sun uudistetusta huoneesta viipyy..? ಠ_ಠ

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista