tiistai 30. elokuuta 2011

autumn is here..

Hellouu!

Kai se on pakko myöntää, että kesä on ohi ihan oikeasti.. Ulkona sataa vettä ku esterin perseestä, syysflunssa on iskenyt, syysvaatteita on osteltu urakalla ja salkkarit palanneet kesäkaudelta. Welcome atumn!

Tosiaan, olen yllättäin kipiänä, oh jeah! Aamulla oli liikkaa mut tyylikkäästi päätin skipata sen. Koin olevani väsynyt vielä yhdeksältäkin ja skippasin fysiikankin. Kahdeltatoista sain äidiltä kyydin koululle ja vietin sit neljän tunnin koulupäivän todella hehkeenä, mutta ainakin tuli ruotsin sanakoe tehtyä ja joo.. Ihan mukavaa oli!


H&M:n pakettikin saapui, joten nyt on kaikki mun ripariviikolla esittelemät jututkin saapuneet.. jeeh! Erityis esittely näille paidoille..
1. Jos rehellisiä ollaan, mä en ole kovinkaan perehtynyt Ramonesiin, mutta toi paita oli musta ihan super cool!
2. Tää on kanssa jotenkin über kiva..! nyt vasta tajusin että toi ooh la love on niinku uulalaaa! :D Olenko hidas? En ollenkaan!

Joo ja noi salkkarit.. No niiden mielenterveyden säilyttämiseksi jotka eivät salkkareita seuraa jätän niistä höpisemisen tosille, mutta oh jesus..

Huomenna olis kampaaja! Katotaan minkälaista pehkoa on tulossa.. Varmaan värjään mustaks ja lyhennän aika radikaalisti, vaihtelu virkistää! Katsotaan tilannetta huomenna, we hope best!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti