sunnuntai 28. elokuuta 2011

kirppistelyä ja ylläribileitä!

Moi!

Johanna Kurkela- Prinsessalle


Mä en pidä kovinakaan Johanna Kurkelan tuotannosta, mutta tää biisi on sellainen ettei voi muuta kuin itkeä. Sanat, melodia.. " Ethän pelkää pimeää, siel on monta kynttilää. Sun viimeiseen matkaan, ei pääse saattajatkaan. "

No kuitenkin, perjantai oli todella jees, taiteiden yö ei ollut hullumpi ollenkaan! Hilluttiin töölönlahden ja stadin välillä, mukavaa oli kyllä :)

Lauantaina taas lähettiin mökkeilemään, kun mun tädillä oli synttärit. Matkalla me äidin kanssa eksyttiin, vahingossa varastettiin yks tyrnipensas jostain kukkakaupasta, oltiin tunti myöhässä ja muuta mukavaa, mutta lopulta päästiin perille, jee! Siellä oli meidän lähisukua ja me piilouduttiin sinne olohuoneeseen, ja kun tää sankari tuli sisään puhkesi kaikki laulamaan ja onnittelemaan. Yllätys onnistui ja olihan se jännää kun kaikki oli piiloissaan hiljaa ja jännittyneinä odottaen h-hetkeä.. :D Meillä on ihana suku!

Kirppistelyä:

Raidallinen perus kesätoppi, olisko ollu H&M?


Gina Tricotin korallinen peruspaita, tykkäilen!


London-merkkinen tuubitoppi, tosi hyvännäköinen päällä!


Bershkasta alunperin oleva seeprapaita ♥ Oi miksi Bershkaa ei voisi olla Suomessakin? :( Onneksi on kirpparit!

Huomenna alkaa teatteri taas uudessa ryhmässä, vähän jänskättää! Onneksi Julia tulee mukaan.. Keksiviikkona on vihdoin kampaaja, jipii! En halua tulla kipeäksi nyt, vaikka vähän siltä tuntuu, eikää! Toivokaamme parasta! Tsüsh!

Mitä tykkäilitte kirppisostoksista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti