tiistai 23. elokuuta 2011

little bit shopaholic?

Mortsi!

Tiistai on mun uusi hysteria päivä, voi hyväluoja.. Anteeksi niille joiden kokeeseen luku häiriintyi, mutta oli pakko vaan päästellä höyryjä (makaamalla lattialla toisen vedettävänä, toisen maatessa päällä), pervoja? Ei toki! Päähän sattuu nauraminen tyhmille asioille, mutta oli ihan virkistävää!

Aamu meni uidessa, 20 minuutissa 370 metriä, joo ihan mahtava tulos! En ollut ihan vedossa...

Päivän syvälliset meni funtsiessa kuka ja mitä -kysymysten äärellä, kun bongasin ihan kiinnostavan jätkän joka asuu sopivasti parin korttelin päässä, hmmm? Taidamme tulla Mintun ja Saden kanssa päiväkävelyille tänne päin vähän useamminkin...? Kätevää on että pikkuveljeni on vierailee kaverinsa luona samaisessa asunnossa, joten....?

Mä shoppailen muuten ihan liikaa, tajusin sen että mulla on monta ostospostausta rästissä tältä viikolta.. Hei haloo! No, järjestyksessä eletään, nämä viikonlopulta:


LUMENEn ihonsävyn heleyttäjä, kyllä, minäkin olen se bloggari joka tähän sortui. Sävy on Sunny Fresh, koska toista sävyä ei ollut myyntivirheen takia (lumene unohti tehdä reiät tuubeihin?!), mutta tykkään tästä kovin jo parin käyttökerran jälkeen. Iho tulee kivaksi kun sekoittaa vaalempaan meikkivoiteeseen ja laittaa rasvaa alle :) Me like!


Ja taas näitä H&M:n kasvonaamioita, tällä kertaa vadelmasmoothie!


Leopardisormus Bijou Brigettestä. Aws!


Höyhenkorvikset Seppälästä. Aeka ehhanat!


Tumma korkeavyötäröinen leopardihame Spirit Storesta, VIISI EUROA!!! Nii, oli hyvä ostos hei!

Mä sain muuten kummitytön lauantaina, päivä mun synttäreiden jälkeen. Tai siis se on aika varmaa että musta tulee sen kummi Se syntyi kuukauden etuajassa, mutta kaikki on nyt hyvin, vaikka se joutuukin olemaan sairaalassa vielä vähän extraa kun painaa niin vähän. Voi että, tuntuu ihanalta!

Psst! Kurkkikaa alta toi My Room -postaus, kun olette sitä niin toivoneet! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo korvikset! :) Liityin sulle lukijaksi..

    VastaaPoista
  2. Mustakin ne on ihanat!

    Voi sinä ihana, kiitos, toivottavasti viihdyt! Palautetta saa sitten aina antaa :)

    VastaaPoista