lauantai 10. syyskuuta 2011

Kun haluaisi vain halia

Ciao!

Näin alkuun, tässä blogin ympärillä on kuluneen vuorokauden aikana ollut aikamoinen mylläkkä, ja vaikka rajuakin kritiikkiä on tullut päin kasvoja, haluan silti kiittää teitä. Kaikenlainen -etenkin se rakentava- palaute on aina tervetullutta ja musta tuntuu että oon oppinut tänään aika paljon. Joten yritän parhaani sen suhteen, että blogi kehittyisi parempaan suuntaan. Kiitos teille!


Tää on ollut aika lepposa lauantai päivä. Sade tuli meille kattelemaan vaatteita (olen siis vihdoin saanut siivottua vaatehuoneeni!), koska mulla oli säkillinen (!) vaatteita joita mä en vaan yksinkertaisesti käytä. Tulee hyvä fiilis, kun niistä on jollekin muulle iloa :)


" Laita se kamera pois ja tule keinumaan "


Käytiin kanssa käppäilemässä vaunulenkillä Riitun kanssa. Se vaan on niiin ihana, semmonen jota tekis mieli halia jatkuvasti Varsinkin kun se nyt opettelee puhumaan. " Miau ihhahhaa koia! ", eli kissa ratsastaa hevosella, of course!

Kielletty Hedelmäkin tuli katottua, Dome Karukosken leffat on ihan tosi taidokkaita oikeesti. Vaikka tossa oli aika paljon samoja piirteitä Sisko Tahtoisin Jäädä -leffan kanssa, toi oli silti tosi hyvä. Lestadiolaisuus on jotenkin ihan outoa, tai miten voi elää tässä maailmassa "normaalisti" jos kiellettyä on tanssiminen rytmimusiikin tahtiin, kilpa-urheilu, meikkaaminen, alkoholin käyttäminen, suutelu, ehkäisy, seksi ennen avioliittoa..? Varmaan haastavaa, en tiedä. Jotkut vihaa kotimaisia leffoja, mutta musta niissä on niin puhtaasti oma juttunsa, niihin voi samaistua paljon helpommin.Juu, mutta nyt taidankin mennä syömään tortilloja ja katsomaan Talentia. Uutta banneriakin voisi koittaa väsäillä. Onko toivomuksia? :)


Olette ihania, puss och kram!

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään paljo sellasista kolmen kuvan sarjoista bannerissa tai yhestä isosta kuvasta. Yksinkertanen ja selkee on paras ;)

    VastaaPoista
  2. Okei.. Olin tehnyt luonnoksen jo kuus kuvasesta bannerista, mutta katsotaan katsotaan.. Kiitos!! :)

    VastaaPoista