torstai 22. syyskuuta 2011

pissa lattialla+tuhottu tietokone= ylityöllistetty isosisko

Morjesta!

Se on pieni perjantai nyt! Meillä on huomenna hyväntekeväisyyspäivä, pitää mennä johonkin töihin perjantaiksi ja ansaita vähintään 10€ ja antaa se hyväntekeväisyyteen. No mä jään kotiin ja siivoon saunan+kylppärin, järkkään jotain laatikoita ja teen ruokaa. Saan ainakin nukkua pitkään!Eilinen oli ihan painajaismainen ilta! Istuin koneella (mikä yllätys hei!), kun Ranja huutaa olkkarista " Riitu pissas lattialle! ".. Juoksen rättien kanssa paikalle ja kylläpä kyllä, Riitu seisoo virnistellen omassa pissassaan. Alan pyyhkimään pissoja lattialta toivoen samalla parketin parasta, koska tän kahden vuoden aikana lattia on kärsinyt melkoisesti. Kun meen huuhtomaan niitä kusirättejä, huomaan lattialla pieniä, märkiä jalanjälkiä. Alan pyyhkimään niitä ja tajuan samalla että ipana on juossut pissasilla sukillaan koko asunnon ympäri. No eihän siinä muuta ku mieletön takaa-ajo käyntiin ja lapsen sulkeminen vessaan, jossa saikin laulella heppa-lauluja sen 15 minuuttia kun mä pyyhin näitä pissajälkiä.


Pesin pikku riiviön ja homma oli olevinaan valmis, mut ei. Mun pestessä niitä perkeleen rättejä tää yks on piirtänyt ruskealla puukynällä tietokoneen ruutuun! Nopeat ja pakokauhuiset raivarit ja toteaminen ettei kynä lähde millään pois, paitsi pyyhekumilla.. Olis voinu ottaa kuvan siitä kun mä kumitan tietokoneen ruutua jossain todella mielenkiintoisessa asennossa. Kaiken tän jälkeen tajusin että meidän kämppä on ihan tyhjä, eikä täällä ole ketään. No Riitu ja Ranja oli sitten hyppimässä pimeässä pihassamme, Riitu ilman housuja, tietenkin! Onneksi asumme rivitalossa.. Että näin meillä! Riiviö näytti tällä kertaa tältä:


Saa muuten onnitella, fyssan kokeesta 7, joka on aika jätte bra mulle! Taidehissan koe taas.. no, jos ei puhuta siitä nyt! Ens viikolla meillä alkaa hissa ja ÄIKKÄ ..ja pian onkin syysloma!
| Käsikorut, Portugal (musta), Nomination, Thomas Sabo | Sormus, Bijou Brigette | Kaulakoru, Gina Tricot | Villapaitajutska, Gina Tricot | Toppi, One Way |

Mitä teidän torstai-iltaan kuuluu? ..ja mitä tykkäsitte asusta?

8 kommenttia:

 1. Ihana asu, toi paita ja toppi sopii tosi hyvin yhteen. Sulla on muuten ihanan paksut hiukset, oon kade. :)

  http://atc24h.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos, mäkin tykkään :--)

  VastaaPoista
 3. ooi ihana aito blogi ja ihana tyyli :-)!!

  VastaaPoista
 4. Oi, sinulla on aivan ihana blogi, olet kaunis <3<3, ja osaat kirjoittaa. Blogisi siirtyi ihan lempiblogeihini.
  T:Henriikka

  VastaaPoista
 5. Voi, tosi tosi paljon kiitoksia! :) ♥ Ihanaa saada vakituisia seuraajia :)

  VastaaPoista