perjantai 7. lokakuuta 2011

iFriday

Galna natten vaan teillekkin!Näin pääs käymään, että iPod touch tarttui Hulluilta Päiviltä mukaan, kiva tai valitettava asia, en tiedä, mutta just nyt tuntuu hyvältä! Mua oikeestaan jännitti aika paljon kun lähdin tätä ostamaan, ihan kun olisi jotain tosi suurta menossa tekemään tai tärkeää ihmistä tapaamaan. Pelkäsin ja toivoin että noi olis loppu, mutta ei, sain oman yksilön käteeni ja parin syvään hengityksen jälkeen kiikutin välineen kassalle, luovutin kivalle kassasedälle elämäni ensimmäisen 100€:n setelin ja sit toi aparaatti oli mun. Munmunmun! Kyllä hymyilytti!
Enkä ollut ainoa joka oli iloinen! Pieniä päitä pyöri mun ympärillä, kuten kuvista huomaa, enkä oo oikeestaan ehtinyt liiemin tutkia koko välinettä, kun tää on kiertänyt erinäisillä ihmisillä.. Mutta meidän konehan sekosi tie-ten-kin juuri silloin kun sitä tarvittaisiin, enkä saanut iTunesia ladattua. Tuskailun jälkeen menin soittamaan naapurin sedän ovikelloa ja pääsin sitten sen iTunesiin. Ongelmana on nyt netti, sillä en tiedä mikä meidän netti on, musta se on langallinen yhteys, joten käykö tässä sitten niin etten mä saa nettiä tohon vehkeeseen. No ihan tosi jättekiva joo. I need help!


Ja tottakai sitä ehti pikkasen shoppailla muuallakin.. Vyötärövyö ja kahden sormen sormus, syksyn ykkösostokset hei! Ei huomautella siellä yhtään, eihän?! TÄRKEITÄ OSTOKSIA!

Yritän nyt olla kyrpiintymättä tosta nettijutusta, kyllä kaikki järjestyy, uskoisin..? Vois käydä jossain Apple kaupassa ehkä kysymässä, en tiedä. No joo, yritän olla kyrpiintymättä mutta kyrpiinnyn kuintenkin, joten peli on menetetty. Huomenna viimeisillä roposilla kirpparille, sunnuntaista tulossa siis rahaton ja hilpeä päivä, hip hurraa! Kuulostan nyt siltä etten tyytyisi mihinkään, eiei, olen tyytyväinen iPodiin, rakastan huomista aamua kun herään ja tajuan että mulla on jotain uutta. Jos olisin rikas, tää tunne olisi poissa kun saisin aina kaiken ilman vaivaa ja rahan luopumisen tuskaa. Ainiin ja tänään alkoi syysloma! Joten tää perjantai ei ole lainkaan huonoimmasta päästä! Ja viimeiset 20 minuuttia tästä perjantaista jatkukoon tähän tyyliin:Olette ihania, pusss!

4 kommenttia:

 1. Oo wou onko tuota helppo käyttää ? :D
  Vyö on kanssa kiva :--)

  VastaaPoista
 2. On tosi helppo käyttää, mutta toi iTunes ongelma (en saa ladattua iTunesia mun koneelle) ja langallinen verkko (eli en pysty käyttämään nettiä tällä missään muualla kuin himassa) ongelmat häirtisee kyllä ja ärsyttää.. :D

  VastaaPoista
 3. Uh, uskon mut eiköhä ne jotenki selviä :>

  VastaaPoista