lauantai 8. lokakuuta 2011

Unelmieni häät ♥

Hej!

Mä tiedän että mun häihin taitaa olla vielä jokunen vuosi aikaa, mutta asioita on hyvä suunnitella jo hyvissä ajoin! Eikä haaveilu ole tietenkään kiellettyä, eihän? Mä oon oikeastaan suunnitellut mun prinsessahäitä jo ensimmäisestä näkemästäni Disney leffasta lähtien, eikä mun suunnitelmissa ole vieläkään mitkään pienimuotoiset maistraatti häät, mitä kuvista annetaan aika selkeesti ymmärtää... Joten jos inhoksut kermakakkujen täyteistä, vaaleanpunaista ja siirappista överihömpötystä, suosittelen jättämään tämän postauksen väliin. Jokainen tyylillään, eikö niin?

Mekot:


Tykkään noista aika perinteisistä röyhelömekoista, joista löytyy kerroksia kyllä jokaista kiinalaista kohden. Yläosa voisi taas tasoittaa hameosan röyhelöoksennusta olemalla simppeli ja olkaimeton. Ekassa kuvassa tykkään myös tosta koristellusta yläosasta. Toisen kuvan halkio helmassa on myös tosi kiva, mekko on muutenkin klassisen kaunis ja juuri siksi niin hieno. Mutta joku tossa halkiossa kuitenkin ärsyttää, vähän kun tuolla alla olisi yöpuku tai jotain.. Kolmosmekko on ehkä kivoin kaikista, en osaa oikein sanoa. Noi laskokset vaan näyttää vähän siltä että ne oltais nypitty tonne hakaneulalla. Anyway, kaikki on tosi ihania!


Myös tollanen harsomainen helma on tosi kaunis. Lisäksi haluaisin myös hunnun ja tiaran. En osaa oikeen päättää.. Tummahiuksisille sopii ehkä huntu paremmin, ja onhan se sitten aika siirappinen kaikkine röyhelöineen kaikkineen..  Tykkään noistakin kaikista tosi paljon, lisäksi noi kaikki naiset on niiin kauniita!

Hiukset:


Kiharat niiden olla pitää! Ensimmäisen kuvan kiharat on tosi kivat, vähän erilaisemmat ja tuo kasvot tosi kauniisti esille. Toi huntu sopii myös tohon kampaukseen super hyvin. Tykkään enemmän että hiukset on auki kuin jollain nutturalla. Keskimmäisen kuvan hiukset mä luultavasti haluisin itselleni eniten, en tosin tiedä haluisinko tohon huntua päälle vai en. Ainakin joku kukka vois olla kiva. Vikan kuvankin kampaus on kaunis, mutta tohon on ehkä vähän vaikeeta huntua tai tiaraa yhdistää. Lisäksi tykkään ehkä kumminkin enemmän noista otsahius härpäkkeistä, kuin että tukka on ylhäällä. Kauniita kaikki!


Kukat:
Kuvassa näkyvä kukkakimppu on oikeestaan juuri sitä mitä haen.. Pari punasävyistä, suurta kukkaa, sitten muutama valkoinen pieni ja kauniita lehtijuttuja. Lisäksi tollanen "valuva" malli on niin kaunis, en raaskisi kyllä heittää tota kimppua olkani yli.. Kaunis!

Sormukset:


No tää on aika selkeä vastaus, hopea ja kapea sormus, johon on upotettu pieniä timantteja. Kaikki noista on tosi kauniita, mutta ehkä toi keskimmäinen on kuitenkin ihanin, tykkään noista pyöreistä reunoista. Semmonen, jossa töröttää yksi iso timantti keskellä sormusta, on musta vähän hassu, enkä vois kuvitella että pystyisin pitämään sellasta joka päivä. Tollanen pieni ja soma on kiva! Tässä vaiheessa vois miettiä, miten paljon mun tähän astisiin suunnitelmiin uppoaisi rahaa. Hakusessa siis rikas mies.. Vai eikö se ollut että pappa betalar perinteisesti? No ehkei me mietitä tätä rahoitusta vielä, sillä siitä voisi seurata mun pilvilinnoille aika surullinen kohtalo.

Kakut:Tollaset vaaleanpunaiset, 50 kerroksiset marsipaaniunelmat on ihan älyttömän ihanan näkösiä oikeesti, mutta ongelmana on se etten tykkää marsipaanista, joten moni kakku päältä kaunis, vaivaa olisi paljon ja syöjiä vähän, koska harva tykkää överimakeasta. Joten noi muffiniversiot vois oikeestaan olla aika kivoja ja vähän erilaisia! Ylin kerros voisi olla kuitenkin kakkua, jolloin klassisen kakun leikkaamisen voisi kuitenkin suorittaa..
Aika tarkat suunnitelmat 15-vuotiaaksi, myönnettäköön, mutta musta häät on ihania ja niiden suunniteleminen vaan yksinkertaisesti ON ihanaa ja tiedän etten ole ainoa! Nyt kun kaikki on suunniteltu, pitäisi ehkä ratkaista yksi ongelma, sillä häihin usein tarvitaan myös toinenkin osapuoli.. Oi missä mun muruseni on? Tosin ehkä parempi suunnitella näitä unelmahäitä vielä yksikseen, sillä musta tuntuu että aika moni mies tekisi hääpäivänään katoamistempun mun suureellisista suunnitelmista johtuen.. Onko teillä samankaltaisia suunnitelmia, vai haluatteko ihan erilaiset häät? Vai kammoksutteko naimisiin meno -hömpötystä niin, että nimet paperiin tyyliset virallisuudet kuulostavat parhaimmilta?

Yes, I do!

4 kommenttia:

 1. Vaaau, ihana postaus, häät on ihania ! :D
  Haluan tosiaan isot häät ja koskaan ei voi olla liian aikasissa vai miten se meni :--)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niin on, rakastan häitä ja joku Morsianten Sota tai Morsiusneidot leffat on ihania! Totta, hyvä pointti! :))

  VastaaPoista
 3. ÄÄ haluisin joskus mennä kokeilemaan häämekkoja..

  VastaaPoista
 4. Mäki, olis niin jees! Ne tarjoilee siellä kuulemma kans shampanjaa ja konvehteja yms yms.. mut ne olis kuitenki niin ihania että haluisin ostaa :D

  VastaaPoista