lauantai 12. marraskuuta 2011

11.11.-11 eli JUHHUU-päivä!

Heipäheeei!

Jälleen yksi niistä tylsistä lauantaista takana, mutta mua ei oikeestaan haittaa yhtään.. Sain tehtyy vähän (aika olemattomasti) koulujuttuja, kuunneltua hyvää musaa ja bailailtua yksinäni, joka oli oikeestaan ihan viihdyttävää kun sai hengailla vain omien ajatuksiensa kanssa. Meikkasin ja laitoin hiukset istuakseni himassa koko päivän, mut tekee ihan hyvää lööbailla kun on jääny nää yöunet vähän vähiin tällä viikolla, hups.

Päivän suuri h-hetki oli kun päätin lähteä Alepaan! Kävelin sit 1,5 kilsaa kuuntelematta musiikkia (!!!), soundina oli emujen ääni asvalttia vasten ja toppatakin kahina. Edelleen mun omat ajatukset piti mulle seuraa, mutta ne on ihan vihdyttävää porukkaa (joo nyt kuulostaa huolestuttavalta tää teksti).. Roudasin sieltä sit säkillisen mässyä, se sopi mun kunto-ohjelmaan, kävele kauppaan, osta mässyä, kävele kotiin, lysähdä sohvalle, tee vatsalihaksia mainoskatkolla.. Jokainen tyylillään hei! Mut mul on jo sixpackin alku, hihiii tykkään!Eilen oli tosiaan JUHHUU-päivä, eli 11.11.-11! Venailin viiden maissa rautatientorilla Minttua ja Sadea, kun oltiin sovittu sinne treffit.. No sitten alkaa rautatientorin toisesta päästä kuulumaan ihmeen tutun kuulosta JUHHHUUUUU-huutoa, sit näkyy tutun näkösiä hahmoja hoipertelemassa mua kohti, kovin oli mutkikasta kävely ja mietin jo hetken että ne oli vetäny jotain muutakin kun pillimehua. Tällä maailman sekopäisimmällä ja ihanimmalla kaksikolla oli päässään niin dorkan näköset 2011-lasit kun vain voi olla, ja joista ei nähnyt kunnolla edes läpi. No jaha, siitä se hoipertelu tais johtua. Siitä mentiin sitten syömään ravintolaan (lasit laitettiin kuitenkin laukun pohjalle) ja olikin tosi mahtava ilta, vaikka ajatuksena se että me kolme istutaan ravintolassa tilaamassa italiankielisiä aterioita tuntuu mahdottomalta yhtälöltä. Tulihan siellä muutama hihityskohtauskin joo, mutta oli sentään JUHHUU-päivä hei! Tultiin sitten sieltä tuttuun tapaan meille, kaadettiin karpalomehua hienoihin drinkkilaseihin, skoolailtiin ja kuunneltiin hyvää musaa. Tuli tanssittua kyllä joo aika villisti, illan jatkoista puhumattakaan. Ehkä se riittää kuvailemaan eilistä, että söin wasabitahnaa kolmelta yöllä ja Sade käkätti siinä vieressä kameran kanssa. Että silleen.


Ja huomenna taas hyvä päivä tulossa ihanan ihmisen kanssa, ilta jatkuu Chisua kuunnellen ja inkivääriteetä hörppiessä. Viikonloput

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti