perjantai 30. joulukuuta 2011

2011 - BEST YEAR IN MY LIFE ♥Aloha!


Anteeksi! Mä tiedän että tää postaustauko on ollut taas ihan järkyttävä, mutta mä en voi tälle mitään. Kyse ei ole siitä ettenkö mä jaksaisi/haluaisi postata, mutta nyt on ollut sellanen elämäntilanne että blogi on vaan jäänyt pienemmälle huomiolle. Kirjoitin tästä pitkän tekstin, mutta tulin kuitenkin toisiin aatoksiin enkä sitten julkaissutkaan sitä, ainakaan vielä. Sanotaanko vaikka näin yksinkertaisesti että syynä postaustaukoon on rakkausjutut, mutta toivottavasti mulla on taas pian aikaa postata samaan tahtiin! :)Tänään (kello 3:22) on vuoden 2011 toisiksi viimeinen päivä, joten päätin tehdä postauksen kuluneesta vuodesta, koska se on kuitenkin ollut tähän astisessa elämässäni kuitenkin se paras ja ihanin vuosi, vaikkakin myös ihan hirveä välillä. Silti, elämä opettaa ja tässä sitä nyt ollaan onnellisempana kuin koskaan. 

JANUARY

Viime uutta vuotta vietin laskettelun merkeissä Orimattilassa Monan kanssa, oli tietenkin tosi hauskaa oli lunta (!) ja hyvä fiilis. Tammikuun 17 päivä lähdin isin ja sen silloisen naisystävän kanssa Thaimaahan kahdeksi viikoksi, ja se oli ehdottomasti hienoin paikka jossa mä oon koskaan käynyt. Se matka lähensi mua ja isiä tosi paljon, ja oli meille kolmelle ihan mieletön kokemus ja akkujen lataus tulevaa vuotta varten joka olikin täynnä aikamoista mylläkkää. Se matka oli jotain niin hienoa etten tule koskaan kokemaan mitään vastaavaa, Thailand in my heart

FEBRUARY
Helmikuun alussa tultiin takaisin Suomeen, ja toi välimatka luonnollisesti lähensi välejä kavereidenkin kanssa. Hiihtoloma oli chilli ja täynnä energiaa ja perinteistä säätöä tärkeiden murujen kanssa. Helmikuun aikana me kans varattiin liput Saden kanssa Portugaliin! Sitä fiilistä ei kyllä voittanut mikään, siitä alkoi sitten päivien laskeminen..! Minttu ja Sade oli meillä yötä varmaan joka viikonloppu, mut ei se mitään hauskaa oli!


MARCH

Että mä venaankin kevättä! Oli niin mieletöntä kun näki kevään ihan oikeesti tulevan, vaikka mun fiilikset olikin sillon aika maassa. Multa kuoli viime keväänä hirveen monta läheistä ja jotenkin kaikki hajos käsiin. Koulu oli stressaavaa ja kesälomaan tuntu olevan ikuisuus (mutta mä selvisin!).. Mun päivät meni niiden läpi selviämiseen ja mulla ei oikeen ollut innostusta muuhun kuin koneella istumiseen ja shoppailuun, joka sai sitten tämän bloginkin syntymään kunnolla.


APRIL

Huhtikuu sujui jo paljon positiivisimmissa merkeissä, sitä se aurinko teettää..? En olis selvinnyt tosta keväästä ilman mun maailman parhaita kavereita.. Hengattiin Mintun ja Saden kanssa keväällä ihan tosi paljon, ehkä liikaakin (no ei nyt sentään!), mutta ne piti mut kasassa, joidenka ansiosta mun keväässä on hirveen paljon hyviä muistoja kaikkien surullisten juttujenkin lisäksi.


MAY

Kesä! Tänä vuonna kesä tuli jotenkin tosi aikasin, joka sai nyt ties kenen fiilikset nousemaan :) Kevätjuhlat onnistu aika lailla täydellisesti ja muutenkin toukokuu oli fiilikseltään aika perfecto! Toukokuussa oli kans meiän teatteriryhmän esitys Liisa Ihmemaassa joka oli kans ihan tosi hieno projekti ja oon siitä tosi ylpee!


JUNE

Kesäkuu oli tosi mahtava kuukausi, yksi vuoden kolmesta parhaista kuukausista joka rakentui suurimmaksi osaksi mun ja Saden Portugalin matkan ympärille. Lähtö koitti 19 päivä ja sitä ennen tietty hysterisoitiin oikein urakalla ja käytiin vuorotellen pakkailemassa toistemme laukkuja. Ne kaks viikkoo oli ihan mielettömät, kasvoin niiden aikana enemmän kuin koko keväänä yhteensä, enkä luultavasti ilman niitä olisi tässä pisteessä missä nyt ollaan.


JULY

Heinäkuukin meni aika tiiviisti Saden seurassa, hengattiin hietsussa ja töölön lahdella, todeten ettei meininki ole mitään Portugaliin verrattuna. Kävin kans Saden mökillä ja tuli keskusteltua syntyjä syviä siihen aamu kuuteen asti useampaan otteeseen. Toi kesä ja matka oli vähän niinkun käännekohta mun elämässä, jätin vanhat ihastukset ja muut harmitukset ja päätin alottaa puhtaalta pöydältä joka olikin loppuvuoden kannalta hyvä päätös, vanhoja juttuja ei kannata jäädä murhetimaan, yksi opetus tältä vuodelta ainakin!

AUGUST

Ripari! Oli kuulkaa aika mielenkiintonen viikko sekin, ei herranen aika. Meidän ripari pappi oli ihan hirveä eukko joka valitti joka asiasta ja käski meitä luuttuamaan kun menimme vaatteet päällä uimaan. Silti viikko oli ikimuistoinen ja toi mukanaan uusia kavereita. Konfirmaatiotreeneissä meitsi veti tyylillä, pyörtyi ehtoolliskaiteen äärellä ja halkasin pääni. Sairaalareissu ja konfirmaatio meni sit kera teipatun pään ja silmäpussien, cool! Synttärit oli siinä 19 päivä ja 15 vuotta tuli ikää puntariin, yea!

SEPTEMBER

Ysiluokka virallisesti käynnissä! Oli kuulkaa aika stressaavaa aikaa tuo, ysiluokalla oli NIIN eri meininki ku kasilla, ihan ku olisin jo lukiossa. Samalla puskes taas esiin toi mun shoppailu addiktio.. Huomaan tässä tätä tekstiä kirjoittaessani, että aina kun mulla menee vähän huonommin ja on rankkaa, alan shoppailemaan. Kai se on jotenkin terapeuttista, mutta valitettavasti siinä kuluu rahaa!


OCTOBER

Lokakuussa oli syysloma ja TET-viikko, joten oli sit vähän chillimpi kuukausi. Syyslomalla musta tuli pikkuisen Nellin kummitäti! Näin muutenkin paljon rakkaita ihmisiä ja tuli taas keskusteltua sukuni kanssa syvällisiä, on ihanaa että on niin rakas suku! TET-viikko oli kans hieno kokemus, olin päiväkodissa ihanien lasten ympyröimänä että oli oikeestaan aika haikeeta palata kouluun. Lokakuussa oli kans halloweenit ja muita kivoja päiviä, lokakuussa lienee syy mun nykyään aika suuriin puhelinlaskuihin kun satuin tutustumaan yhteen aika mukavaan ihmiseen, 1000 tekstaria, hups.


NOVEMBER

Marraskuu on musta ollut aina se ihan maailman hirvein kuukausi, mutta kas, elämä yllättää koska tänä vuonna se oli yksi parhaista. Pääni tosin oli ihan sekaisin koko kuukauden joka saattoi vaikuttaa myös siihen että mun numerot laski ja keskittyminen oli oikeestaan aika hankalaa, mutta noi uudet kuviot edesauttoi mua selviämään ton pimeyden läpi eikä lumenkaan puuttuminen harmittanut yhtään. Yhtäkkiä mä löydän itseni hillumassa hietsussa, ilmalan junavarikolla, keilaamassa, leffassa..? Anteeksi mitä tapahtui?

DECEMBER

Tää vuosi tosiaan paranee loppua kohden! Joulukuun alku oli kans aika ihanaa aikaa, vaikka meinasin räjäyttää pääni kun en meinannut keksiä mitään lahjoja yhtään kellekään (suoritettu 23 päivä, Rosa vetää tyylillä again).. Joulun vietin isukin seurassa kiertäen taksilla ympäri Helsinkiä kyläpaikasta toiseen. Tuli ihania lahjoja ja musta tuntuu että paisun kuin pallo kun söin niin paljon. Tänään on uusi vuosi ja musta tuntuu että tästä on tulossa aika mukava ilta. Yhtään en tiedä missä seurueessa sen aion viettää, kovasti on tullut kosiskelua suuntaan jos toiseen, joka on sekoittanut mun päätäni entisestään, mutta ihana päivä varmasti tulee olemaan!


MY YEAR

Lopputulema on siis se että yksinkertaisesti sanottuna mä olen ihan hirveän onnellinen! Tässä on nyt ihan hirveesti ihmisiä jotka on tehny tästä vuodesta niin ikimuistoisen että ihan alkoi itkettää kun kirjotin tätä tekstiä. Vuoden kohokohdat oli toi Thaimaan ja Portugalin matkat sekä nää loppuvuoden tapahtumat.. Mulla on ympärilläni niin mahtava perhe ja ihana kaveriporukka että huh huh, täytyy sanoa että kun päätän tän vuoden tälläsissä fiiliksissä tällästen ihmisten ympyröimänä, ei vuodesta 2012 voi tulla muuta kuin ihan mahtava, can't wait! En usko että maailmanloppu tulee 21.12.2012 (hyvää nimipäivää Tuomas), toivon sen tarkottavan vain uutta alkua. Turha murehtia tulevasta, vaan nauttia nyt kun menee hyvin, olkoon se yksi uudenvuoden lupauksistani. Muita lupauksia on nähdä sukulaisia useammin, shoppailla kohtuullisesti ja lisäksi noudattaa Artun keksimää lupausta: että en rakastu kusipäähän vaan siihen hyvään ja parhaaseen joka rakastaa mua eniten. Elämästä ei voi koskaan tietää, mutta musta tuntuu että mä oon tainnut jo löytää sellasen ihmisen

Kiitos maailman parhaasta vuodesta myös teille lukijoille, myös teidän olemassa olo ja tämä blogi on ollut mulle ihan supertärkeää. Olette ihania, viettäkäähän oikein ihana uusivuosi ja tehdään vuodesta 2012 ikimuistoinen yhdessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti