torstai 5. tammikuuta 2012

What about love?

Aloha!

Oh jeah, takana taas ihana päivä! Ja muutenkin ollut maailman paras joululoma, on tullut hengailtua mahtavien ihmisten kanssa ja pidettyä oikeen kunnolla hauskaa! Pahoittelen nyt tosiaan vielä tätä postaustaukoa, kyse ei ollenkaan ole siitä ettenkö jaksaisi/haluaisi tätä hommaa tehdä, nyt on vaan ollut omassa elämässä niin paljon juttuja että valitettavasti blogi on jäänyt kakkossijalle, mutta en ole jättämässä teitä!

Takana on ihana joulu, kiireineen kaikkineen, mutta myös sitä ihanampi loppusyksy.. Ne jotka ovat blogia vähän pidempään seuranneet, eivät ole voineet välttyä mun suuresta vihasta marraskuuta kohtaan, mutta uskokaa tai älkää, marraskuu oli melkeempä tän vuoden paras kuukausi. Eipä sillä vuodenajalla, säällä, lomalla tai millään muullakaan ole loppujen lopuksi mitään väliä, seura ja ympärillä olevat ihmiset sen onnen tekee eikä oikeen mikään muu. Tämän huomaa myös siinä etten mä ole shoppaillut melkeen yhtään tässä viime kuukausien aikana, voi siis päätellä että olen oppinut myös sen ettei materia tuo onnea (paitsi ne alennusmyynnit)..
Ja kyllähän noista edellisistä postauksista on voinut päätellä myös tätä postaustauon ja onnellisuuden todellista syytä, kun tässä on nyt tainnut käydä vähän silleen että juuri kun mä tälläkin liputin sinkkupäivien puolesta löysinkin sitten itseni istumasta leffasta yhen aika sulosen blondin vierestä joka on saanut mut nauramaan ja viettämään iltojani junavarikon siltojen alla, umpijäässä hietsussa tai pimeessä metikössä, mutta hauskaa on ollut ja taitaa nyt olla silleen että seurustelusuhteessa tässä ollaan :)

Tumblr_lwtzocswws1qi2998o1_500_large
Toivottavasti jaksatte olla kärsivällisiä nyt tän vähän hitaamman postaustahdin kanssa, mutta jotenkin musta tuntui siltä että teidän on saatava tietää että ymmärrätte vähän tätä munkin sekopäistä mielentilaa.. Mietin pitkään että miten mä nyt tän asian jaan, pelkään että kadun joskus sitä että jaan liian henkilökohtaisia juttuja, mutta mun mielestä blogissa/bloggaajassa ei ole mitään ideaa jos kirjoittaja ei jaa mitään elämästään. Ja kun nää rakkausjutut on kuitenkin niin isoja asioita, niin pitää olla aika hyvä/epäaito/ihan muihin juttuihin keskittynyt blogi jos pystyy pitämään sisällään niin suuria asioita ja pitämään blogia aitona ja mielenkiintoisena. Kyllä mä tiedän että tälläisten juttujen kanssa kannattaisi olla varovainen ja kaikki "kyllä nyt on kiva jakaa mutta mitäs sitten kun eron hetki koittaa ja puoli maailmaa tietää "-jutut on kuultu, mutta mä en vaan jotenkaan tässä tilanteessa haluaisi miettiä kaikkea "mitä jos"- vaihtoehtoja, kerran sitä eletään ja me olemme kaikki ihmisiä ja nää on niin inhimillisiä asioita niin eiköhän jokaiselta löydy sitten ymmärrystä kun sitä tarvitaan, elämään kuuluu ilot ja surut ja tää nyt näyttäis olevan aika vakaalla pohjalla ja uskon että tää tulee kestämään pitkään joten yes, 
I'm not single anymore and I'm very very happy now

Tumblr_lwdroiepsz1qg78qwo1_500_large

Yep yep, palataan toivottavasti pian alelöytöjen parissa! Olette ihania, pusss!

2 kommenttia:

  1. Kenen kans oot yhessä? Onko samalla luokalla? :)

    VastaaPoista
  2. oon pahoillani mutten ainakaan vielä tuo poikaystävääni pahemmin julki, mutta samalla luokalla ei kyllä olla :D

    VastaaPoista