lauantai 14. tammikuuta 2012

NOW U CAN ASK!ALOHA!Nyt saa kysyä! Tosiaan, tää pulju on ollut nyt pystyssä vuoden ja lukijoita on melkein puolisataa, joten kyllähän sitä pitää juhlistaa! Vihaan kuitenkin sen verran omaa ääntäni ettei videopostausta ole vielä tulossa, mutta mä ainakin itse tykkään kysymyspostauksista joten täältä pesee!
It's so simple: keksikää kysymyksiä, juttuja joita haluisitte musta tietää, kirjottakaa kysymykset tän postauksen kommenttiboxiin (otan mukaan myös kysymykset joita tuli viime postauksen alle tai formspringiin), kysellä saa perjantaihin asti (20.1) ja viikonlopun aikana yritän postailla sitten teille vastauksia! Pistäkää tulemaan oikein sydämenne kyllyydestä, nyt saa todellakin kysyä, koska eihän tässä ole mitään ideaa jos kukaan ei kysy mitään. Pyrin vastaamaan kaikkiin, mutta luonnollisesti jätän asiattomat tai liian henkilökohtaiset jutut pois. KYSY, ASK, FRÅGA!ps. Mulla oli aika kiva lauantai, vaikka suunnitelmat meinaski mennä pieleen. Nauroin vatsani kipeeks Monan kanssa joillekin vuoden 2008 videoille, leikkelin vogue-, elle- ja cosmopolitan-lehdistä kivan kollaasin, mässäilen ja kuuntelen hyvää musaa. Yeap, I like it! Nyt kyselemään muruset!

12 kommenttia:

 1. kuinka paljon painat ja kuinka pitkä oot? Mac vs. Pc? Nikon vs. Canon? haluisitko vaihtaa jonku osan ittessäs? mikä se ois? mikä oli viime keskiarvo? ootko kenekää kaa riidoissa tällä hetkellä? haluisitko lemmikkejä/onko teillä (Jos on niin mitä) mihin ulkomaille haluisit matkustaa, mikä on sun uskontos ja haluisitko vaihtaa sen tai lopettaa sen yms. mikä on lempiväri, lempi eläin , lempi vaate ja lempikohta sun vartalossa? ootko tyytyväinen ittees? teitkö uudenvuoden lupauksia ja ootko pitänyt niitä tähän mennessä, paljonko sulla on rahaa tässä kohtaa, missä asut ja haluisitko olla vanhempi?

  noniin siinä kysymyksiä :D

  VastaaPoista
 2. mihin aijot mennä töihin isona? jos sinne paikkaan ei pääse nii mikä ois niiku kakkosvaihtoehto?

  VastaaPoista
 3. moneen valvot arkena ja monelta heräät?

  VastaaPoista
 4. mikä kännykkä sul on? minkä värinen? ja minkä laisen haluisit? ja osallistutko netti kilpailuihin ja jos osallistut niin ootko ikinä voittanu? mitä oot voittanu?

  VastaaPoista
 5. miks sul on fbs et oot sinkku jos kerra oot seurustellu jo yli kuukauden?

  VastaaPoista
 6. kuka on ollut sun innoittajasi blogin suhteen(jos sellaista oli)? ootko koskaan harrastanut mitään? mitä haluaisit osata? lempikaupat? keiden kanssa meet ruisrockiin kesällä? lempiblogit? lempiravintola? mitä odotat nyt? :)

  VastaaPoista
 7. jos jäät steineriin, miks? mitä töitä sul on, vai saatko vanhemmiltas rahaa shoppailuun? miks alotit blogin alunperin? onko vaikeeta sillon ku anonyymit antaa sulle asiatonta palautetta täällä?

  VastaaPoista
 8. lempiblogit? ekat blogit joita luit? sun tuttujen/ystävien blogit?

  VastaaPoista
 9. kuka on sun lemppari muotisuunnittelija? entä tyyli-idoli? mitkä on top 5 kaupungit, jossa haluisit asuu aikuisena?

  VastaaPoista
 10. onko joku kallis asia johon säästät rahaa nyt?(tarkotan jotain esim. vaatetta tai muuta tavaraa, ei matkoja)Kumpi on kivempaa, ratsastus vai hiihto? entä mitkä on sun lempileffoi (vaik top 5-10) ?

  VastaaPoista
 11. montako lukijaa haluisit?
  osaatko omasta mielestäs kävellä korkkareilla?
  minkä korkuset sun korkeimmat korkkarit on?
  miks sulla on niin persoonaton tyyli?

  VastaaPoista