lauantai 4. helmikuuta 2012

and again you keep on walking

Helouu!

Tavoitteena olis nyt perjantain kunniaksi tehdä ihan tavallinen ja hyväntuulinen postaus pitkään aikaan! Sitä että surettaa ei tietenkään pidä haudata mihinkään, mutta ikävään fiilikseen ei pidä myöskään jäädä kierimään. Annan itselleni luvan olla välillä huonoilla fiiliksillä, välillä on ihan hyväkin itkeä, mutta siihen fiilikseen ei pidä pysähtyä, elämää vain pitää jatkaa vaikka se sattuisikin. " Well, life is hard, but you must only keep on walking and try smile ". Ja tänään mulla oli kivoin päivä pariin viikkoon!

Kiitokset sille kivalle huligaanille joka on sekottanut kaikki koulun koneet, meillä ei ollu atk:ta tänään ja päästiin puoltoista tuntia aikasemmin, yeea! Mentiin käymään Saden kanssa piitkästä aikaa kahvilla ja shoppailemassa ja Coffee Housessa olikin sitten puolet steinereista. Oon pikkasen huolissani koska ohitin tänään monet jutut jotka nörmi-Rosa olisi ostanut oikopäätä ja päädyin lopulta vain yhteen kynsilakkaan kaiken syömisen lisäksi. En todellakaan halua käydä vaa'alla, oon syönyt valtavan paljon tällä viikolla (tai siis mulle paljon), mutta talvella kuuluu kasvattaa rasvakerrosta kun nyt kerta on noi hirmupakkasetkin. Tai no paraskin puhuja, itse olin torstain visusti peiton alla koska masensi ja väsytti ja ulkona oli kylmä ja uutisissakin sanottiin vielä tänään että ulkona liikkuminen on vaarallista astmaatikoille joten se oli erittäin viisasta olla kotona..!


 Kello on puoli yksi ja meitsi lakkailee kynsiä ja kuuntelee One Directionia.. Poikien välinen ystävyys on muuten ehkä maailman sulosin juttu oikeesti..! Wää, ei oo mitään hellusempaa ku katella poikia jotka oikeesti viihtyy toistensa seurassa ja tekee kaikkia älyvapaita poikien juttuja ja asioita joita me tytöt emme vain ymmärrä..

Ei sillä että tytötkään olisi kovinkaan helposti ymmärrettäviä..? Menimme Saden kanssa tänään Intersportiin katsomaan lumilautoja (kumpikaan meistä ei ole edes koskaan seissyt lumilaudan päällä) ja keskustelimme kovaan ääneen siitä miten meidän pitäisi ostaa uudet lumilaudat ja mennä johonkin muualle laskettelemaan huomenna koska osaamme jo kaikki krindaukset ja frontside olliet reileissä. Ei hinnalla väliä, koska tilaamme lautamme yleensä Italian desingereilta. Ja kun parin viikon päästä on ne MM junnukisat niin ei oo kiva vetää kokoaikaa samalla laudalla. Pitäisi niitä sponsoreitakin miettiä, Coca-Cola on tarjoutunut sponsoriksi mutta en nyt tiedä, pitää vielä keskustella ton managerin kanssa.. Myyjät kuunteli varsin kiinnostuneina tätä keskustelua kunnes päätimme poistua liikkeestä koska pokka petti. Että juu emme me tytötkään ihan nörmäälejä ole!Huomenna on pikkuveljeni 9-vuotis-synttärit.. Mitä tämä on! Mä olen vanhus ja Roope tulee pian murrosikään..! Ei oo totta, mitä tapahtuu mun pikkupikkukultapojulle?! (..nimimerkillä hiplailin Saden kanssa Weekdayssa poikavauvojen vaatteita, ei herranjumala maailman cooleimpia poikienvaatteita 60 cm koossa.. Ai miten niin ei sais ostaa vaatteita lapsilleen 10 vuoden päähän?!) Ja sain kans vision että Roopen teinityylin innoittaja on Robin Packalen! Jooo ihan sama vaikka näyttäis homolta mutta musta se on ihan supersöpö pikkupoika joka on just niin rennosti cool, ja ku Roope kerta skeittaakin jo ja hiuksetkin on täysin valmiita Robinkuontaloon, oijoijoi jos se musta on kiinni niin Roopesta tulee yläasteen pahin heartbreaker! Next step, tell your plan for him..

Huurray, today was good friday and I can say that I'm little bit happy! Goooooood night dears, öitä, nää unis ötököitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti