perjantai 17. helmikuuta 2012

DAMN, IT'S HOLIDAY !Jalajallajalajalavei!

Haaaayaaa, enää vika pätkä ysiluokkaa puuttuu! Because it's holiday now, heeelll yeah! Tänään pääsin sitten ihan kouluunkiin asti raahauduttua (10 minuuttia myöhässä tosin) mutta pääasia oli että olin suurinpiirtein oikeaan aikaan oikeassa paikassa tai ylipäätään paikalla. Päivä oli suhteellisen chilli, vaikka silti meinasin hiukan kuolla yh-tunnilla. Noh, nyt se on ohi! Mun keskiarvo on muuten laskenut vissiin puolella numerolla. Ooops. ..mutta turha huolehtia siitä nyt, koska on loma ja nyt jillataan!

Wanhoja katsellessa muistin taas että olen steinerissa, kun jengi veti jotain 007-, everybody was kunfu fighting-, all day all nights what the fuck-, oh so sexy bitch -biisien tahdissa koreokrafiaa, se oli oikeestaan ainoa tanssi jonka kaikki kutakuinkin osasi.. Well, we are steiner..!Nyt pitäis kelailla mitä kaikkea tekis hiihtolomalla..

• Nukun! AAAAH parasta lomailussa, ihan sama vaikka menis puoleen päivään mutta aion olla niin laiska aamuisin kuin vaan ikinä haluan!

• ... syön! Rantakunnon havitteleminen odottakoon jossain keväämmällä, sipsipussit ja mässyt, omnom..

• Shoppailen! Paitsi että millä rahalla.. Noh, kyllä mä sitä jostain revin koska shoppailu on loman suola ja sokeri.

• Käyn leffassa.. Oon luvannut ties keille karvaturpaisille ystävilleni kekkuloida finnkinon punaisilla penkeillä seuralaisen asemassa joten...?

• Näen paaaljon kavereita, sellasiakin joita en päivittäin näe. Paitsi että melkeen kaikki lähtee johonkin perseeseen, etelään tai pohjoseen joten kaverilistan läpikäyminen on vähän haastavaa.

• Otan vihdoin sen napakorun...! Siihenkin tosin tarvittais rahaa ja silleen, enkä voi käydä saunassa mut nyt se on pakko ottaa mikäli haluun olla kesällä joku muu ku mätivä porsas.

• Katon leffoja ihan niinkun kotona/kaverilla, hyvä ruokatarjoilu ja leffa (leijonakuningas vink vink) ja ennen kaikkea hyvää seuraa! (vink vink vink mieluiten jossain muualla kuin kotona joten vink vink tulisin mielelläni teille yöksi kamelit!)

• Teen ruokaa! Joku päivä vois oikeesti käydä kaupassa ja tehä kunnon safkat alkupaloista jälkkäriin. En tosin tiedä mikä kaaos siitäkin tulee mutta aina kannattaa yrittää!

• .. ja aina voi odottaa vähän kesää, kohta on jo hei maaliskuu!Mitä te meinaatte tehdä hiihtolomalla? (: onko hyviä ideoita vai puuttuuko tolta listalta joku tosi olennainen juttu?


2 kommenttia:

  1. SUN BLOGI ON NIIIN IHANA ♥ on kiva lukee ku joku muuki on tosi väsyny, sekasin, nauraa itsekseen jne. ja oot toosi nätti :) niin ja mitä mun hiihtolomaan kuuluu: unta, unta, unta, tietokone, laskettelurinne (hekä jos jaksan raahautua...?), tanssitunteja ehkä pari kappaletta, herkkuja, herkkuja, herkkuja jne (: mulla on myös hiihtoloman jälkeen maanantaina ja tiistaina kokeet joten niihin lukeminen taitaa jäädä aika vähälle.. (;

    VastaaPoista
  2. heeeei kiitos! ♥ joo kuule noi piirteet on tän puolen vuoden aikana sopinut muhun kyllä niin täydellisesti, en todellakaan tiedä mitä ihmiset musta ajattelee mutta eipä sillä oikeestaan ole väliä, pääasia että mulla on kivaa! :) kuulostaa tosi hyvältä toi sun hiihtolomasuunnitelmas, aika lailla saman kaavan mukaan mennään täälläkin päässä.. :D Mullakin olis ihan hirrrrveesti kokeita loman jälkeen mutta lomalla kuuluu lomailla! ;) Have fun holiday!

    VastaaPoista