torstai 23. helmikuuta 2012

iiit's partytime, put your hands UP!
Zauxau!

Heeei mul on ihan mielettömän kiva vuorokausi takana! Mut pyydettiin ihan extempore tulemaan tiistaina club Venueen Winter Jam bileisiin keskustaan ja eipä siinä mitään, hyvä että lähin! Asusta ei valitettavasti ole kuvia, kun kerrankin mullakin on päällä muutakin kuin perusrättejä ja uggit, vaikka korkkarit vaihtui aika pian tasapohjaisiin saappaisiin.. Meininki oli hyvä ja Meeri on parasta tanssiseuraa, jösses, tuli kyllä kuuma ja käytiin kokoajan ulkona (vaikka oli kullakin omat tarpeensa), oli kiva päästä pitkästä aikaa tanssimaan kunnolla ja hyvässä mestassa tän himabilettelyn jälkeen! Tehtiin perinteiset ja myöhästyttiin kaikista niistä yödösistä joihin oli tarkoitus ehtiä, mutta saatiin seuraa jostain haalaripukuisista opiskelijoista joilla oli pulkka messissä (laskiainen ofc) ja hyvää läppää, tai ainakin meidän mielestä, toisaalta olin taas sellasessa mielentilassa että nauroin kaikelle mitä mulle millonkin satuttiin sanomaan ja niin, oltiin kyllä taas niin nörmääli parivaljakko. Yep, mutta päästiin jopa Roihuvuoreen asti Meerille ja simahdettiin melkeen heti syötyämme salamipizzan ilman salamia ja kaadettuamme pari mehulasia. Haaauskaa oli!


Aamulla Meerin piti lähteä duuniin mutta mä tarvitsen tunnetusti pitkät aamu-unet tehdäkseni mitään järkevää, joten jäin sitten sinne nukkumaan, joten mulla oli sit ihan chilli aamu. Oon myös tunnetusti ihminen joka on aina myöhässä ja aina eksyksissä, enkä yllättänyt tälläkään kertaa! Mun piti ehtiä samaan metroon Jaden kanssa, mutta kuinkas kävikään, olin menossa busseilla vääriin suuntiin ja keksin ihan ihmeellisiä oikoreittejä ja myöhässähän sitä oltiin! Nooh, kun lopulta päästiin metroon niin mä sain meidät jäämään puolvahingossa Sörnäisissä, mutta päätettiin sit vähän seikkailla. Hypättiin 7 ratikkaan ja mentiin sillä keskustaan mäkkiin (köyhät lapset), ostettiin nugetteja, mentiin kauppaan ostamaan suklaata ja cokistölkkejä, siitä sitten Kaisaniemeen hengailemaan Jaden siskon kampaamoon moikkaamaan sitä ja sen äitiä ja ostamaan lisää cokis tölkkejä, sit hypättiin hetken mielijohteesta 8 ratikkaan joka menee Arabiaan, oltiin siellä kolme minuuttia ja hypättiin johonkin dösään joka meni Jakomäkeen jossa jäätiin pois nähtyämme edellisellä pysäkillä pari Jaden krhm tuttua, tajuttiin että ne meni seuraavalla bussilla meidän ohi, hypättiin taas johonkin random bussiin joka meni Siltamäkeen, jäätiin pois Puistolassa, päädyttiin junalla Malmille kaakaolle jossa venähti sitten pari tuntia ja  lopulta mentiin bussilla Itäkeskukseen josta hiipparoitiin sitten koteihimme. Yritin piirtää paintin avulla karttaa meidän retkestä, mutta se ei ihan onnistunut kun ollaan kierretty niin laajalla alueella ettei kartta riitä! Sekavaa, myönnetään, mutta me vähän s(h)eikkailtiin! ..ja toki siinä samassa tuli sitten keskusteltua kaiken maailman murheet, kuusi tuntia siinä meni ja oli ihan sikkkkekiva päivä! 

 

Ja hei kuinkas ollakaan, kello on jo taas vaikka mitä ja voisin kerrankin yrittää mennä ennen kolmea nukkumaan, kun kaikesta huolimatta viime yönäkään ei tullut kauheasti nukuskeltua.. Jotenka ötököitä, nähkää unis ötököitä!

Psst! Tein sen virheen että latasin näin yöllä sitten itselleni aikajanan facebookiin ja kirjaimellisesti itken ja nauran täällä kun lueskelen vanhoja juttuja, menneet on menneitä mutta muistoja ei kukaan vie multa pois! Hesari kolahti just postiluukkuun, oh dear tästä tulee pitkä yö...

2 kommenttia:

  1. :D:D:D kunnon seikkailut teillä! voisit hei laittaa tänne postausten alle sellaset "LIKE" ja "DISLIKE" -nappulat :):)

    VastaaPoista
  2. no todellakin! ja niinhän mä voisin joo, ainakin kokeilla vois! (:

    VastaaPoista