keskiviikko 8. helmikuuta 2012

nainen tarvitsee kivat kynnet ja postissa tulevia ystäviä

Alohaa!

Taas se alkaa! Mun sisäinen himoshoppaajani on herännyt talvihorroksestaan! Oon saanut pidettyä itteni aika hyvin kurissa, mutta sormet syyhyää ostamaan vaikka mitä.. Yksinkertaista istua liikauttamatta persettään suuntaan tai toiseen, kuunnellen just sitä musiikkia mitä itse haluaa ja ilman hikistä rumbaa ympäri ostoskeskusta kaikkien takkien ja nyssäköiden kanssa, nettikaupat on mielettömän hyvä keksintö! Oon kiertänyt puolet Lontoostakin röhnöttäen jalat pöydällä valuuttalaskuri seuranani.. Pieni sysäys vielä niin se on menoa! Oooh shit..!

Mulla on ollut erittäin sluiba päivä tänään, nukuin ysiin ja tulin puol tuntii myöhässä kouluun, no oops. Olin siellä tunnin ja lähdin hammaslääkäriin joka kestikin vaan kymmenen minuuttia, mutta Haaga on kätevästi just aika kivan lähellä meiän kotia ja ussan ja enkun tunnit on oikeestaan sellasia että ei oo väliä onko siellä vai nyppimässä rikkaruohoja joten päätin että mun keskiviikon oppivelvollisuus suoritus oli nyt tunnin kestävä ja tulin kotiin nukkumaan. Näin sitä ysillä panostetaan!

Viime perjantaina ostin graffitikynsilakan ja päätin olla kerrankin hyvä bloggaaja ja valokuvata vähän tätä prosessia..

1. Levitin kynsille ensin ihan peruslakkaa (ja joo pyörtykää, en jaksa koskaan käyttää aluslakkaa) Mavalan sävy 218 Minsk, eli tummanharmaa tai joku vastaava.

2. Odotin että lakka kuivuu ja sen jälkeen levitin päälle tota Mic Macin Krackle lakkaa. Prosessi oli hiukan haastava koska noi ei tainnut olla ihan kuivuneet tai jotain koska se graffiti efekti ei ihan tullut esiin kaikissa kynsissä vaan meni vähän suttuseksi :D mutta parit kynnet tein sitten vielä uudestaan..
3. Lopuksi lakkasin päälle vielä kiiltoa antavaa päällyslakkaa. Voilá!


Yeep, että sellasta! Nyt shoppailen vielä piiikkasen ja sitten meen hurauttamaan ittelleni smoothiet, see ya
bambinos!

Pssst! Kuulisin myös mielelläni mistä nettikaupasta ostatte vaatteenne? (:

2 kommenttia:

  1. Sun blogia on niiiin ihanaa lukea! :) Oot ilonen vaikka välillä vituttaakin, tyttömäinen ja pirtee, kirjotat kivasti jajaja... <3 :D Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! ♥ oot ihana, tollaset kommentit piristää enemmän kun arvaatkaan! :))

    VastaaPoista