keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

tukholman ostokset, oj då!


HEJSSAN!

Hyvää naistenpäivää näin etuajassa kaikki kauniit kurppana kultakikkareeni! Huomisen plan olis kutakuinkin jotain naisellista (sauna-ilta, hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa) ja perjantaina on vieläpä kympin aamu joten..! Kiitos Vesa kun olet laatinut näin ihanan perjantailukkarin meille!

Ton pienen loman pätkän jälkeen oon taas pudistellut päätäni ahkerasti katellessani minkälaisten apinoiden kanssa mä vietän aikaani. No kai se on tärkeintä että on hauskaa, mutta se opiskelu on taas jäänyt vähän vähemmälle.. Hups. Tuntia oli kulunut 20 minuuttia kun kysyin rasselta että mikä tunti meillä nyt oikeen olikaan, eikä rasse itse kovinkaan paljoa viisaampana osannut valaista mua yhtään sen enempää. Ysiluokan panostus on huimaa, nimimerkillä matikan ja saksan kokeet huomenna viiden maissa, luettu: ei yhtään!

.. mutta iloisempiin asioihin! Kattokaa mitä kaikkee kivaa ostelin ruotsista!


Olin googlettanut jo Helsingissä että BikBok vaikuttaa kivalta kaupalta, ja nappiin meni, se oli aika samantyyppinen kuin joku Gina Tricot, edullista nuorisomuotia, bonuksena se ettei samat kamat kävele kadulla viiskertaa päivässä vastaan. Kun sieltä osti mitkä tahansa farkut, sai ilmaseks minkätahansa tuotteen joka maksaa alle 149 kr, joten ostin noi farkut (miksi oi miksi Ruotsissa oli ties millä mitalla XS tai 25/30 kokosia farkkuja, mutta Suomessa niitä ei löydy koskaan) ja kaupan päälle ton paidan! Oj då!Musta napapituinen pitsitoppi H&M:stä, joka ei ainakaan toistaiseksi ole tullut Helsingin myymälöissä vastaan, asia varmasti korjaantuu jo ensi viikolla, mutta olin edes pikkasen edelläkävijä!Sininen kynsilakka KICKSistä, jooo löytyy Suomestakin mut oli hiukkasen halvempi ja sattui hyppimään silmille.

Aika hyvin puolen tunnin shoppailukierroksesta! Lisäks ostin tietty TaxFreestä vaikka mitä, sekä vähän tuliaisia (mm. kaksi suklaalevyä luokkaan josta molemmat meni puolessatoista minuutissa). Jotenkin kummasti kaikki rahat meni, huupsista!

.. men vad tyckar du? Oliko kivoja ostoksia? Missä itse käyt aina Tukholman shoppailureissuilla? 
6 kommenttia:

 1. oii vähän toi napapaita sopii sulle ku oot nii hoikka:) ootko muute ottanu sitä napakoruu viel?

  VastaaPoista
 2. kiiitsa, lauantaina olis tarkotus ottaa! :) jänskää!

  VastaaPoista
 3. Tuo eka toppi näyttää sulla tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania noi kummatkin topit! Mulle meinas tulla samanlainen mukaan ku toi toinen ulkomailta mut en sit ostanut... Harmittaa jälkikäteen :D

  VastaaPoista
 5. ää teil oli varmaa ihan sika kivaa :) hirvee hinku mullekki nyt tuli laivalle ):

  VastaaPoista
 6. REETTA

  kiitoksia! :)

  ANONYYMI

  kiitti! (: joo, ihania noi molemmat, ei kaduta! :D

  ANONYYMI

  no meillä oli, laival on kyl aina hauskaa, kunhan on vaan hyvää seuraa! :)

  VastaaPoista