maanantai 18. kesäkuuta 2012

i'm bat, öisin herään eloon

Holaaa!

Kesäkesäkesä! Mulla on takana ihan mieletön viikko, huhhuh! Takana aamuun asti valvottuja öitä, yöllisiä kuvausretkiä ja pyöräreissuja, leijonakuningasmaratoneja, bilettämistä, biitsihengailua, ihmeellisiä visioita ja muotifiilistelyä.. Ja kesää kulunut vasta kaks viikkoa!


Nyt käynnissä taas yksi monista valvomismaratoneista, tällä kertaa ihan syystä, eikä spontaanista ideasta esimerkiksi " lähetään neljältä yöllä pyöräilemään 15 kilometrin lenkki Malmille ja takas! ". Ei sillä etteikö se olisi ollut hieno kokemus, itkettiin ja naurettiin ja muistan sen varmaan koko elämäni.. Nyt ajattelin valvoa viiteen ja odotella että äiti ja Roope tulee Portugalista. Mulla on ollut viikon ajan meiän rivariasunto kokonaan mun käytössä, eikä yksin oo tarvinnut olla kun joka yö kavereita ollut "pitämässä seuraa". No noi apinat on todellaki toteuttanu tehtävänsä, tylsää ei oo ollut! Ja rahaa ruokaankin on palanut ihan kiitettävästi.. Ja voitteko uskoa musta on kuoriutunut oikeen kunnon emäntä, tänäänkin mä jynssäsin hellan, pesin vessan, imuroin, tiskasin ja pyykkäsin! Laitan tossa kolmelta vielä uudet koneelliset pyörimään, sori naapurit mut mul on buumi päällä!


Elämä on kivaa. Kuuntelen musiikkia ja juttelen ihanien ihmisten kanssa facebookissa, juon kokista ja syön suklaata. Kesä saa mut voimaan hyvin ja vaikka kuinka vituttais mun on vaan pakko nauraa.

2 kommenttia:

  1. iihania kuvia .) noi sun ja repsun kuvaussesarin kuvat on iha mahteja! ootte nättejä :))

    http://kolmekertaakolme.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. no nii on! joskus mennään mekin tollaselle kuvausretkelle! :) kiitos ♥

    VastaaPoista