tiistai 24. heinäkuuta 2012

älä angstaa, oo happy hippo


Hellou!

Musta tuntuu että kesäloma on ku hiekkaa mun kämmenillä ja se vaan valuu mun sormien läpi vaikka mä kuinka yrittäisin estää, kello vaan käy liian nopeesti ja musta tuntuu että 13. elokuuta joku taika raukeaa ja mä tipahdan takaisin keskelle harmaata arkea. Tää kesäloma on ollut ihan huippu! Mulla oli alkukesästä viiden viikon käty, meiän porukat oli mökillä ja mä sain meiän rivarin kokonaan haltuuni, yeah! No voitte kuvitella etten täällä kovinkaan paljoa yksinäni ollut vaan oli aika jatkuvasti seuraa :DTykästyin tohon elämäntyyliin kyllä koska tajusin että mä ihan oikeesti pärjään yksin, tein ruokaa ja pidin kämppää pystyssä (siivosinkin välillä ihan oikeesti!), homma pyöri hyvin ja ei ollu tylsää ku kaveritki oppi olee meillä ku kotonaan. Vaikkakin loppuajasta se menikin siihen et tajusin tiskaavani keittiössä ku yks aasi makaa sohvalla ja käskee tekemään ruokaa, no mut en valita koska meininki ja seura oli huippua eikä mua haittaa vaikka jokanen mun ostama suklaalevy tais mennä jonneki muualle ku mulle.

Tää kesä on tosin syönyt ihan hirveästi rahaa (ruoka, alennusmyynnit ja kaikki muu aktiviteetti), mutta silti oon monta kokemusta rikkaampi ja tutustunut ihan mahtaviin ihmisiin. Oon kiivennyt pasilan junaraiteiden kallioille, kävellyt paljain jaloin öisillä kaduilla laulaen Justin Bieberiä, pyöräillyt keskellä yötä, viettänyt aikaa pyörän tarakalla, paasannut leijonakuninkaan mahtavuutta jurrisille käpyläläisille, tutustunut ihan mahtavaan spurguun, syönyt ja pitänyt hauskaa..! Tää kesä yllätti mut täysin, jo päättäristä lähtien fiilis on ollut mitä parhain seurasta puhumattakaan. Me gusta! 
 
Yritän nyt ryhdistäytyä tän blogin suhteen koska mulla olis taas tuhat sata miljoona ideaa mistä postaisin ja tätä ulkoasuakin pitäis muuttaa! Mulla on nyt ihmeen energinen olo, siivosin vaatehuoneen ja heitin sieltä jotain riepuja pois (tosiasia on se ettei mun vaatteet enää mahu mun vaatehuoneeseen!) ja ens viikolla meen IKEA:an koska aion pistää huonetta taas vähän uuteen uskoon, joten samat muutoksen tuulet toivottavasti tarttuu tähän blogiinkin! Nyt ruokaa ja hyvää musiikkia, siitä on hyvä ilta/yö tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti