sunnuntai 2. syyskuuta 2012

näin meillä kun jäämme ilman holhousta

Iltaa!

Ihan näin alkuun, mulla on mahtava perhe! Parasta siinä on se, että nää kaikki on yhtä älyvapaita persoonia ku mä, eikä meillä ikinä oo kiillotetut hopealusikat -meininkiä, vaan rento fillis ja sellanen fiilis et jokanen on tänne tervetullut. Meillä ei aina pidä mennä tarkan aikataulun mukaan vaan osataan pitää kans hauskaa. Äiti lähti tänään leffaan ni me päätettiin sit järkkää LMFAO-partyt!Meil on onneks hyvät kajarit ni laitettii Sexy And I Know It täysille ja sit vaa wiggle wiggle! Tein Roopelle boxheadin ja ite lauloin tiskiharja kädessä samalla kun tein ruokaa, ainakin me osataan pitää hauskaa!
Viime aikoina on tullut vietettyä aikaa kavereiden kanssa Alppipuistossa tai Töölönlahdella tai milloin missäkin joten kotona on tullut oltua vähemmän, siksipä päätin nyt kerrankin ottaa kaiken ilon irti laatuajasta noiden murujen kanssa! Perhe on kumminkin aina perhe ja täällä saa ilmasta ruokaa ja ei tarvii olla ulkona kastumassa ni mikäs sen parempaa, ei bileseurassakaan ole valittamista :D Joskus on kiva olla se huippukiva isosisko eikä nalkuttava holhoaja joka ei osaa pitää hauskaa!
Riehuminen kannatti, koska kaikki kolme simahti heti leffan jälkeen ja mulla on ollut oikeen chilli vapaa ilta pitkästä aikaa, kelpaa! Ohjelmana mässyjen ettiminen kaapista ja jotain mahtavaa yöchillaus musaa ja sit 12 tunnin yöunet! Me gusta!

6 kommenttia:

 1. kiva blogi sulla !: )

  http://neea-themiddleofnowhere.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia ! :)

  yelloowsky.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. oi ihanaa! tollaset hetket pikkusisarusten kaa on mahtavia!! <3

  VastaaPoista