keskiviikko 31. lokakuuta 2012

älä koskaan kadu jotain sellaista mikä sai sinut hymyilemään

Huomenta!

Ylläri sinänsä, että mä olen taas kipeenä! Eilinen meni ihan turtuneessa tilassa peiton alla maaten, en jaksanut lähteä lääkäriin hakemaan taas vaihteeksi antibiottikuuria joten totesin lääkkeekseni salkkareiden uusinnat ja 7 litraa loveteetä. Tää aamu menikin sitten taas tuttuun tapaan pää vessanpöntössä, koska migreeni. Mietin samalla, että miten aikaisin mahdankaan kuolla, jos olen jo 16-vuotiaana rikastuttanut itseni niin monilla sairauksilla? No sitä on turha murehtia nyt, kohta saan suklaata kaupasta korvaukseksi kaikista niistä pahanpäivän varalle jätetyistä herkuista jotka joku muu on salaa kätköistäni syönyt.


Viikonloppu olisi järkevää kuluttaa kokeisiin lukuun, sillä minulla on muistaakseni 7 koetta ensi viikolla. No, toistaiseksi eipä mulla mitään suurellisimpia suunnitelmia ollutkaan. Lauantaina voisi pyhäinpäivän kunniaksi käydä yksin mummun haudalla ja sunnuntaina sitten moikkaamassa kummityttöä. Viime viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa, että on ehkä ihan hyvä lepuuttaa nyt itseään. Lauantaina herättiin 6:30 että ehdittäisiin papan hautajaisiin, joka oli kyllä tosi kaunis tilaisuus. Luin adresseja ääneen kun kukaan muu ei pystynyt, oma jäähyväiseni hänelle.
Nukuin päivän aikana kolmet päikkärit, jotta jaksaisin illalla juhlia. Päätin ottaa hyödyt irti tyhjästä kämpästä ja pitää tärkeän päivämäärän vuoksi tyttöjen illan! Oli mahtavaa laulaa yhdessä karaokea ja nauttia ystäyydestä ja siitä että on tyttö, voi olla onnellinen ilman poikiakin. Mulla on kyllä maailman parhaat ystävät!


Kohta on joulu! Istun sängylläni kääriytyneenä Jack Sparrow peittooni, jalassani tuliaiseksi saadut vitivalkoiset pörrösukat joissa näytän ihan jääkarhulta. Korkkasimme äidin kanssa palan joulua syöden mätiä ja graavilohta. Pian voisi jo ostaa pipareita ja glögiä. Elämä on aika pieni eleistä ja arkista juuri nyt, siksi ihan pienet jutut ovat nyt niitä mitkä tekevät onnelliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti