torstai 25. lokakuuta 2012

hän oli oikea hottentotti


Mumford & Sons on kyllä ihan parasta inspiraatiomusiikkia. Se on auttanut alkuun kyllä jokaisessa tämän vuoden äikän tehtävässä. Yksi niistä ainoista aineista joissa jaksan edes vähän panostaa. Mua vähän hirvittää ton koulun kanssa, mä en oikeesti jaksa. Tuntuu että seinät kaatuu päälle ja mä vaan istun. Liikaa tekemättömiä töitä, vaikkakin saan vain syyttää omaa motivaatiopuutostani ja laiskuuttani. Aina ei vain jaksa. Luokanvalvojani tuli sanomaan, että koulukuraattorille voi kyllä mennä jos vaan tuntuu siltä. En ole vielä päättänyt haluanko mennä. Tiedän että se voisi helpottaa kaikkea, mutta kun en ihan tiedä mitä kaikkea sillekään voi kertoa. Jotenkin vieraalle ihmiselle puhuminen arveluttaa.



Viikonloppuna en aio stressata tai murehtia, ainakaan iltaisin. Lauantai aamun saan itkeä ja lauleskella virsiä papan hautajaisissa, mutta illalla on edessä sellanen tyttöjen ilta että huhhuh! Luvassa ainakin sinkkuelämää ja saunomista, sekä huippuseuraa ja ruokaa!

En ymmärrä miks mä en saa unta öisin. Viime yökin meni kattoa tuijotellessa. Aamulla sitten väsyttää ja iltapäivisin turhauttaa tai sit oon vaihtoehtosesti ihan hysteerinen ja en tajua mistään mitään. Steiner on kyllä kiva koulu mut mua ärsyttää se et meil ei oo kotiluokkaa. Pöytä+tuolisettejä on koko koulussa yhteensä ruokalaa lukuunottamatta vajaa kymmenen ja sinne pitäis sit mahtua olemaan. Lähinnä välkät menee siihen et rampataan ees taas tai lojutaan jossain. Kaikki vaan junnaa paikallaan.



En oo nähnyt Jadea kahteen viikkoon, joka tuntuu hassulta koska ei olla varmaan ikinä meidän ystävyyden aikana oltu niin kauaa erossa toisistamme. Tajusin viime yönä tossa mietiskellessäni, että tiivis ystävyyssuhde on kuin toimiva parisuhde, sitä toista kaipaa ja haluaa nähä, tekstatessa tulee hyvä fiilis, täydennetään toinen toisiamme ja aina alkaa hymyilyttää ku nähdään. Puuttuu vaan se stressin määrä. Ja se ettei se toinen oo poika, koska osaa ne pojatkin olla aika ihania. Ja puuttuu se tietynlainen rakkaus. Okei no onhan niissä eroja. Mutta lauantaina pääsen mun mussukan viereen taas nukkumaan! Tyttöjen välinen ystävyys on sellainen joka pitää kokea että sen voisi ymmärtää, siksi en yhtään ihmettele että pojat sitä kyseenalaistavat.

Tänään aion jättää iltalenkin väliin ja olla rehellisesti laiska. Melkein perjantai, wuhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti