maanantai 14. tammikuuta 2013

ja juna kulkee vaan

Maanantait on aina vähän tälläsiä. Nukuttaa ja päätä särkee. Sitten naurattaa ihan kamalasti ja on kaikille paljon kerrottavaa. Sen jälkeen kyrsii kaikki. Maanantait on aika rankkoja, mut yleensä ihan hyviä päiviä kumminkin.

Oli ihan kiva että oli viikonloppu jolloin ei ollut mitään sovittua tekemistä. Nukkuminen ja lojuminen oli sallittua. Kävelin onepiecessä maunulaan ja näytin slendermaniltä. Se ei haitannut, nauroin Jaden kanssa enemmän mitä pitkään aikaan. Yöllä totesimme ettei kummallakaan ole yhtään nälkä, mutta jotain tekisi mieli syödä. Tulimme keittiöstä nugettien, salaattikulhon ja jääkapista sniikattujen skumppalasien kanssa, siis ihan perus ateria sillon kun ei ole yhtään nälkä. Sitten mietimme syntyjä syviä ja nukahdimme onnellisena kylki kyljessä. On ihanaa että on ystävä.Käytiin tänään Milanan kanssa perinteisellä maanantaikaffella ja mietittiin minkälainen on täydellinen mies. Entä täydellinen parisuhde? Kai sen tietää sitten kun sellaisen löytää. Sitä me kaikki täällä kai etsitään. Kaikkialla on onnellisia pareja jotka vannovat toisilleen ikuista rakkautta, miettivät mitä ostaa toiselle ystävänpäivä lahjaksi. Odottavat että pääsevät oman kullan kainaloon. Olisihan se kiva jos olisi joku. Olis toimiva suhde ilman stressiä ja pohtimista että mitä toi nyt tollakin tarkoitti. Mielummin näin kun jossain horjuvassa suhteessa. Muutenkin ajatus on ahdistava, jos löytäisin nyt elämäni rakkauden jonka vierellä olisin hamaan hautaan asti. Ei, ei vielä!
Yritän kovasti elää päivä kerrallaan, mutta en voi sille mitään että odotan jo kesää! Mulla on huiseja suunnitelmia jo kesäksi ja alkaa nää minusasteet kyllästyttää.. Samoin toppatakin ja villapaitariippuvuus. Tää ei vaan koskaan oo ollu mun juttu.Olen löytänyt yhteisen sävelen veljeni kanssa pleikkarin tultua taloon. Roope oli ihan fiilareissa kun olin kerrankin kotona ja pelattiin yhdessä fifaa ja änäriä. Sovittiin että joku ilta pidetään kunnon lanit oikealla ruokavarustuksella. Roopen mukaan olen myös tosi hyvä fifassa, parempi kuin se vaikka olenkin aika kova kiroamaan ja huutamaan. Musta aika iso kohteliaisuus vieläpä omalle siskolle.

Nyt taidan mennä kokkailemaan jotain huippuhyvää nuudeliateriaa, oikein ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti