tiistai 15. tammikuuta 2013

VASTAUKSET ♥ 2013

Vastauksia kysymyspostauksessa kysyttyihin kysymyksiin. Tuli melko pitkä, toivottavasti jaksatte lukea. Ihania ja haastavia kysymyksiä olitte kysyneet, kiitos niistä! Ajattelin että nyt on pääjuttuna tää teksti, joten kuvituksena on #instakuvia.

Mikä on sun lempiruoka? No tykkään italialaisesta ruoasta, pasta always in my heart, mutta myös thaimaalainen ruoka ja sushi on huippuhyviä!
Millaset on kunnon paardit? No yksinkertaisesti sellaset joissa on hyvää seuraa, ystäviä kenen kanssa pitää hauskaa mutta mahdollisesti myös uusia tuttavuuksia. Hyvä meininki ja musiikki, that's it.
Mitkä on sun lempivaatekaupat? No ihan noista peruskaupoista tulee vaatteita osteltua, Gina Tricot, H&M ja One Way. Tykkään myös BikBokin ja Bershkan vaatteista ja shoppailusta ulkomailla tai nettikaupoissa.
Minkälaiset on sun unelmahäät? Joko jossain merenrannalla tai muuten kauniissa ympäristössä, tai sitten jossain hienossa kirkossa. Kaikki olisi iloisia ja parhaat olis koolla. Saisin olla kaunis maailman ihanimman miehen vierellä ja tuntisin itseni onnelliseksi.
Minkälainen on kunnon ystävä? Sellainen joka jaksaa kuunnella ja tukea, jolta saa uusia näkökulmia asioihin ja joka osaa lohduttaa pelkällä olemassa olollaan. Yhdessäolo on hauskaa ja luontevaa, voi olla ihan oma ittensä.
Mitkä on sun lempiblogeja? Oon laiskistunut blogien lukemisessa, mutta tuttujen blogeja luen mielelläni (Sataakohan Huomenna, Helmiäispallo, Sink or Swim, Itkisitkö Onnesta...) linkittäkää siis ihmeessä omia blogejanne!
Mitkä on parhaita puolia sussa ittessäs tai mistä oot niinku ylpee? Oon aika sosiaalinen ja saan helposti uusia kavereita, lisäks oon yleensä tosi optimistinen. Mielestäni oon myös aika hyvä ystävä. Pyrin hyväksymään kaikki ihmiset sellasina kun ne on.
Mikä on parasta steinerissa? Se yhteishenki. Se on enemmän ku koulu, se on perhe. Kaikki tuntee sut, eikä siellä oikeestaan kiusata ketään. Siellä susta välitetään. Ihan oikeesti musta on tosi mahtavaa että voin olla koulussa melkeen samalla tapaa kuin kotona.Mikä on sun lempileffa? Ehdoton lempileffa on leijonakuningas. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Enkä kyllä osaa sanoa että mikä vois olla listalla seuraavana, oon nähnyt paljon hyviä leffoja ja moni on kolahtanut.
Mikä sua inspiroi? Ihmiset ja musiikki.
Ketkä on sulle tärkeitä ihmisiä? Äiti on ykkönen, se auttaa mua aina ja tietää mun elämästä melkeen kaiken. Isikin on korvaamattoman ihana, vähän ku esikuva ja samalla se kenestä haluun pitää huolta. Ystävät on mulle ihan huipputärkeitä joista en ikinä haluu päästää irti, koska ilman niitä ei olis muakaan.
Mikä on mahtia? Mahtia on ystävät ja elämä ylipäätään. Ogelilaiset on niinkun ihan splended indeed.  
Kadutko ikinä että jäit steineriin etkä vaihtanut mihinkään muuhun lukioon? Miksi?
No sinänsä mua välillä houkuttais medialukio tai kallio, mutta ei ne kuitenkaan niin paljoa että voisin jättää koko steinerin taakseni. Kuulun tänne.
Paljon painat? En tykkää punnita itteäni, siitä tulee liikaa miettimistä ja mahan mittailua. Luulisin että paino on siinä 40-45 kg kieppeillä.
Minkä ikäsenä olit ekaa kertaa kännissä? Missä? Vai ootko ollut? Oon onnellinen siitä että alotin alkoholilla läträämisen aika myöhään. Ekan kerran kun itse hankin omat juomani oli ysiluokan päättärit.
Ootko ikinä seurustellu? Olenhan mä.
Mitä uudenvuoden lupauksia sulla on? Etten rakastu renttuun ja eläisin hetki kerrallaan. Lisäks vois lopettaa tän stressaamisen..
Mikä tekee sut onnelliseks? Ihmiset jotka välittää, hyvä musiikki ja suklaa.
Yksi tulevaisuuden haave? Saada uudenvuoden pusu Time Squarilla.
Paras kesäbiisi? Jason Mraz-I'm Yours
Kesämuisto? Lähdettiin Jaden kanssa neljältä yöllä pyöräilemään ja tultiin aamu kahdeksalta takaisin yhtä kokemusta rikkaampana.
Isi vai äiti? No oon kyllä silleen äitin tyttö, ollaan ihan tosi samanlaisia ja ymmärretään toisiamme. Isin kanssa meillä on kans paljon samaa me esimerkiksi tehään kaikki käytännön asiat vaikeimman kautta ja ollaan silleen team, pidetään yhtä. Korvaamattomia kummatkin.
Maa/maita jossa haluisit asua? Australia, Thaimaa, Amerikka, Englanti... Niitä on valtavasti, haluan nähdä koko maailman.
Unelma-ammatti? Ois mahtavaa olla joku toimittaja joka kiertää maailmaa ja kirjottaa jotain kolumnia sieltä. Tai sit voisin olla apinoiden hoitaja.
Henkilö jota ihailet? Äiti ja isi. Ne on molemmat onnistunu elämässään ilman mitään upeeta koulutusta, ihan vaan olemalla omia itsejään. Molemmat on toteuttanut unelmansa. Ihailen myös sitä että ne on edelleen kymmenen vuoden takaisesta erostaan huolimatta tosi hyviä ystäviä. Haluan pystyä samaan.Jos oisit Disneyhahmo, mikä niistä olisit? Simba!! Ensin oon riekkunut koko lapsuuteni hyvässä ympäristössä tiiviin perheen ympäröimänä. Vaikeuksien jälkeen lähden sekoilemaan ja etsimään itseäni toiselle puolelle maapalloa, löytäen lisää retardeja kavereita. Löydän elämäni rakkauden ja palaan sankarina takas kotiin perustaen perheen.
Paras jäätelömaku? Mikä tahansa suklaa. Suklaa, vanhan ajan suklaa, suklaanougat, banaanisuklaa +kaikki ben&jerry suklaamaut.
Lempiherkku? ....suklaa!
Parasta joulussa? Perhe ja se hyvä fiilis. Kellään ei oo mitään velvollisuuksia tai kiire. Ruokaa ei pidä myöskään unohtaa!
Helsinki vai joku toinen kaupunki? Helsinki on se hometown nyt ja ikuisesti, haluaisin kyllä käydä Lontoossa ja New Yorkissakin, ne vaikuttaa niin ihanilta.
Käytkö bileissä? No jos on hyvää menoa tarjolla niin ei tarvii kyllä kauheen montaa kertaa käskeä että oon imussa.
Lasketteletko? Juu aina kun on mahdollisuus.
Mitä harrastat tai oot harrastanut? Teatteria kahdeksan vuotta, tanssia kymmenen vuotta tosin lopetin sen muutama vuosi sitten.
Kirja jonka luit viimeksi? No oon "lukenut" viime aikoina paljon äikäntehtäväksi annettuja kirjoja googlen ja kirja-arvostelujen avulla, mulla ei vaan ole aikaa vaikka lukemista rakastankin! Viimeisin kirja on kuitenkin Poika Raidallisessa Pyjamassa, se oli tosi koskettava.
Millaista musiikkia kuuntelet? Ahm. Todella laajasti kaikenlaista. Soittolistoilta löytyy Skrillexiä, Emeli Sandea, Kid Cudia, Tiahua, Jukka Poikaa, Bob Marleytä, Coldplaytä, Swedish House Mafiaa, Mumford&Sonsia.. Täytyy olla melodia ja rytmi, jokin juju. Jos se yhdistelmä natsaa ei oo mitään väliä onko se rockia, reggaeta, teinipoppia vai teknovibraa.
Ootko aina asunu Helsingissä? Kyllä ja ylpeä siitä!
Milloin itkit viimeksi?
En itke kovinkaan usein, välillä liikutun tai tulee epätoivon purkauksia, mutta siitä on jo vuosi aikaa kun itkin ihan kunnolla.
Usko, toivo vai rakkaus? Rakkaus, mutta ilman uskoa tai toivoa ei voi olla rakkauttakaan.
Mikä on sun motto? Hakunamatata!
Kauneinta mitä sulle on sanottu? En osaa määritellä tollasta, mulle on sanottu paljon kauniita asioita mutta sydämessä asti tuntuu aina kun joku jollain tapaa ilmaisee välittävänsä. Viimeksi tänään kun pitkäaikainen kaveripoika sanoi että olen ainoa ihminen tyttöystävänsä lisäksi kelle voi puhua mistä vain. Hymyilytti.
Mitä pelkäät? Olen aika säikky mutten kovinkaan pelokas. Pelkään vähän pimeää ja viime kesän jälkeen mua on alkanut ahdistaa yksin öisin kotiin tuleminen. Kaikista eniten pelkään kuitenkin menettäväni tärkeitä ihmisiä.
Mitä tiettyä vaatetta himoitset tällä hetkellä eniten? Ainiin, OnePieceä. Mut jotain muuta? Joulupukki toi mulle jo OnePiecen! Ei kylläkään aitoa mutta ei sillä ole mitään väliä. Muuten todella paha kysymys.. Ehkä uusia converseja tai jotain hienoa baseball takkia? Alan latautumaan jo uusien kevät vaatteiden hankintaan! Yskiikö ihmiset sun hiuksia päin? Se on ällöö Anteeksi mitä? No en kyllä ole huomannut että mun hiuksiin kohdistettaisiin erityisesti keuhkojen tyhjentämistä mutta..?
Lempilaulajasi? Tää vaihtelee päivittäin, mutta tällä hetkellä sanoisin Emeli Sande, jos ei lahjakkaita kavereita lasketa.
Mitkä ovat 3 parasta asiaa ulkonäössäsi? Hmm hiukset ovat kivat kun on nätskät luonnostaan, hampaat on suorat ja iho useimmiten hyvä. Jee!
Mikä on lempiliikuntalajisi? Kymmenen vuoden tanssitaustan takia sanon että tanssi, vaikka ihan pelkkä lenkkeilykin on kivaa. Molempiin liittyy musiikki niin se on jees!
Mihin kiinnität pojassa ekana huomiosi ja mikä on tärkeintä pojan ulkonäössä? Ekana huomio kiinnittyy vaatetyyliin ja hiuksiin, silmiin ja hymyyn ihastuu. Hymy on tärkeä, se kertoo itsevarmuudesta ja onnellisuudesta (hymykuopat!)
Oletko fiksu? Vaikka olenkin blondi, steiner ja eksyn usein voisin silti sanoa että oikeasti olen aika fiksu kumminkin.
Ketkä ja mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle? Pari läheistä ystävää kenen kanssa ei tulisi tylsää ikinä, kannettavan keittiön loputtomalla ruoalla ja musiikkia.
Ketkä ovat tärkeimmät ihmiset maailmassa sinulle? En mä osaa vertailla mitään enkä ketään, sorry!
Tuletko paremmin toimeen tyttöjen vai poikien kanssa? Se vaihtelee, tulee aikoja jolloin viihdyn poikien seurassa paremmin. En silti vaihtaisi mistään hinnasta pois rentouttavia lauantai-iltoja hyvän tyttökaverin kanssa!
Mikä arkinen asia jaksaa aina ilahduttaa sua uudelleen? Ehkä tekstiviestin saaminen tai suklaapalan syöminen.
Olet 16 (olenko ymmärtänyt oikein?) siispä kumpaa odotat enemmän: että täytät 17 vai 18 vuotta? Olet ymmärtänyt oikein. 17-vuotiaaksi tulemisessa ei ole mitään glamouria, lapsilisät loppuu, bussilipusta saa maksaa aikuisen maksun ja moni muukin etu katoaa, silti ei saa mitään etuja itselleen. 18-vuotiaana melkein kaikki ikärajat onkin jo rikottu, mutta onko se kivaa? Se tarkoittaa sitä että minun oletetaan olevan vastuullinen aikuinen ja etten tee mitään tyhmää, ei ole enää rajoja rikottavana. Haluanko sitä? Ei, en halua vanheta!
Mistä asiasta liikutuit viimeksi? Eilen kun muistelin mummua ja muutenkin vanhoja aikoja.
Viihdytkö paremmin kotona vai menoissa? Vaikka oonkin kokoajan liikenteessä, oon perimmiltäni aikamoinen kotihiiri. Tykkään lojua kotona ja ottaa ihan rennosti, mutta välillä on kyllä kiva kun saa iltaan vähän menoa ja meininkiä! Ei kotona jaksa montaa iltaa putkeen lojua..
Kuka on sun esikuva?
Äiti ja isi.
Mikä on sun lempiohjelma?
Katon tosi vähän telkkaria, mutta joko jotkut naisten hömppäsarjat tai rikossarjat. Musiikkikilpailut on kans kivoja.Jos et osais enää suomea mitä puhuisit? Täydellistä portugalia kurkkuärrällä ja kovalla äänellä höystettynä.
Mikä saa sut suuttumaan? Välinpitämättömät ihmiset tai joustamattomuus.
Ootko pitkä vai lyhyt? Mua monesti luullaan pidemmäksi, mutta oon oikeesti aika lyhyt, about 165cm.
Mitkä on parhaimmat puolesi? Optimistisuus ja sosiaalisuus. En myöskään voi sanoa vihaavani ketään ja en oo mielestäni kellekään kovin ilkeä ilman hyvää syytä.
Mistä taidotasi oot kaikkein ylpein?
Siitä että olen löytänyt ympärilleni niin ihania ihmisiä.
Mikä on kivointa tän blogin kirjottamisessa? Se että pystyn tekstien avulla jäsentelemään ajatuksiani ja löytämään asioista uusia merkityksiä. Unohdun myös usein lukemaan vanhoja postauksia.
Jos saisit matkustaa aikakoneella mihin tahansa aikaan ja paikkaan minne menisit?
Olisin naispääosa jossain 80-luvun musikaalissa.
Missä näet ittes 10 vuoden päästä? (tiiän et haluut elää hetkessä mut ihan näin ajatuksena) Ihanaa että joku on oikeesti perehtynyt mun tavotteisiin! 10-vuoden päästä oon 26-vuotias, matkustellut ympäri maailmaa ja opiskellut itselleni ammatin. Oon löytänyt unelmieni miehen ja aletaan jo vähän suunnitelemaan perheen perustamista, kun ollaan vielä vähän seikkailtu ja käyty biitsibaardeissa.
Mikä on paras viikonpäivä ja miksi? Perjantai. Silloin helpottaa ja kaikki tuntuu kivalta kun tietää että huomenna saa nukkua ja tehdä mitä itse haluaa.
Mitä teet ens juhannuksena? Kaikki suunnitelmat on auki (nojoo, tammikuu) mutta johonkin kaverin möksälle olis kyllä kiva mennä!
Mikä on elämän tarkoitus
? Onnellisuus. Rakastuminen, rakastaminen ja oman tiensä löytäminen.

Kiitos kaikille, ootte ihania ja tunnette mut paremmin kuin ikinä olisin osannut kuvitella! Toivottavasti jaksoitte lukea ja tykkäsitte, jos jäi vielä askarruttamaan joku niin aina saa kysyä rohkeasti!

2 kommenttia:

  1. Kuunteletko sun isän bändin musaa paljonki?

    VastaaPoista
  2. no on se musta hyvää musiikkia ja tulee kyllä kuunneltua levyt läpi ja joitain biisejä kulutettua enemmänkin. Usein kuulen myös uudet biisit ensimmäisenä ja saan arvioida ne.

    VastaaPoista