maanantai 27. toukokuuta 2013

oo smooth niinku smoothie


Wuuuu! Kevätlukukauden viimeinen viikko on sellanen viikko, jota ei voi verrata mihinkään muuhun. Sillon kukaan ei viitsi tulla kouluun " vittu kun vituttaa " -asenteella, ellei ole hyvää syytä. Silloin hymyilyttää, jännittää kun on jotain mitä odottaa. Toisaalta on kans haikeeta, vaikka ei tää vedä vertoja sille fiilikselle missä oltiin vuosi sitten. Peruskoulun viimeinen viikko, oih. Ysit, nauttikaa siitä!


Kevätjuhla-asua! Toivottavasti mun visio toimii, enkä näytä maatalon emännältä.
Oon ollut tehokas, siivosin mun huoneen (Siiri tuu pian kylään!), vaihdoin lakanat ja imuroin. Vielä pitää siivota vaatehuone. Huomenna mennään tyttöporukalla Tuulille, illasta tulee ikimuistoinen, siitä steinerin naisten parhaimmisto pitää huolen. Hyvä ruoka ja seura, bueno!
Keskiviikkoaamuna poimastaan pojat messiin ja lähdetään vallottamaan Tallinna. Tiedossa shoppailua ja hyvää fiilistä, I hope. En valita, toi reissu on just sitä mitä tarviin!

Musta tuntuu että nyt on joku yleinen sinkkukriisi meneillään. Ihan suotta. En väitä, etteikö sinkkupäiviä vietellessä olisi ollut niitä ahdistavia päiviä. Se on ihan ok, ei mikään suhdekaan ole ongelmaton joten miksi sinkkuuskaan olisi. Aika paljon se fiilis on myös omasta asenteesta kiinni. Ei kukaan lankea epätoivoiseen ja elämäänsä ahdistuneeseen tyyppiin. Se on tosi ymmärrettävää, että alkaa ahdistaa kun kaikkialla on onnellisia pareja ja hehkutusta omasta kullasta. Sama juttu kun monet kertovat onnellisista päivistä mummunsa kanssa, se voi kirpaista jos itsellä ei sitä jokapäiväistä mummua ole. Tai jakaminen vanhempiensa avio-onnesta, jos omat vanhemmat ovat eronneet saattaa se harmittaa. Ne kuitenkin kuuluvat elämään, eikä kukaan halua että tiettyjä asioita pitäisi vältellä jos itselle se olisikin ajottain kova paikka. Jokainen vastoinkäyminen opettaa uusia asioita.Mielestäni kesällä kuuluu olla sinkku tai sitten tosi hyvässä parisuhteessa. Itse olen valinnut sen jälkimmäisen enkä vaihtaisi pois mistään hinnasta. Sanon ihan suoraan että lopettakaa ne epämääräiset on/off -suhteet, syksyllä harmittaa jos on roikottanut koko kesän jotain tylsää tyyppiä joiden kanssa hyvät hetket ei oo päällimmäisenä mielessä. Nauttikaa sinkkuudesta ja vapaudesta, älkää nyt ihmeessä vaipuko epätoivoon! Kesä ja uudet kokemukset ovat vasta edessä.Nyt meen pakkaamaan koska meitsi lähtee MATKALLE, oijoi nyt valtaan vaatehuonen ja päätän mitä puen päälle mun keskiviikkoiselle etelänreissulle! Pusuja kaikille, pitäkää huippuviikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti