torstai 2. toukokuuta 2013

pari sanaa vapusta

Huh, nyt on vaput pitkän odotuksen jälkeen juhlittu ja selvitty kunnialla.. Ilta oli mitä parhain ja onnistui melkeinpä paremmin kuin odotin, ainakin suurimmilta osin.
Alkuhuumaa vietettiin Koskelassa kera tiikereiden ja muiden käpylän kermojen kanssa, meininki oli villi ja hauskaa oli, ainakin puhelimista löytyvien videoiden perusteella.
Siitä jatkettiin sitten keskustaan ja kaivariin, josta löytyi pari out of control -tilassa olevaa ystävää, kavereita joihin ei ole pitänyt yhteyttä aikoihin ja muitakin kivoja kohtaamisia ehti tapahtua. Oli lohduttavaa huomata mustien pilvien kadonneen joidenkin ihmissuhteiden yltä. Jotkut vanhat kaverit olivat selkeesti muuttuneet siihen suuntaan ettei harmita teiden menneen erilleen, mutta ne jotkut tärkeät ovat onneksi pysyneet ennallaan.
Kuvia otettiin, mutta ne ovat enemmän tai vähemmän järkyttäviä (puhumattakaan siitä ideasta, kun aloin keskellä yötä ottamaan kuvia kauniista ja turvonneesta ripsarit poskilla -lookistani)..


30/4 alkuillasta oltiin vielä aika fresheissä tunnelmissa......1/5 mutta tämä se on jo jotakin! aamuisella hehkeydellä ei ollut rajaa!

Vappupäivää vietettiin avaamalla grillikausi ja samalla korkattiin meidän piha! Oli huippulämmin, kun ei tänne korven keskelle tuule mistään, ihan kohta voi jo ottaa biksut esiin, vamos a la playa! -tai no tässä tapauksessa pihalle.
Rentouttava vappuskumppa-piknik on aika haasteellinen toteuttaa tässä meidän melskeessä, koska ensin kiistellään siitä kuka istuu missäkin, sitten siitä mistä kukakin tykkää tai mistä ei, välillä joku käy talon takana keinumassa tai päättää vaihtaa asua - mutta loppujen lopuksi ei se menoa haittaa. Vaikka desipelit hipovatkin välillä tärykalvoja, on meno aika espanjalainen ja viihtyisä kaikin puolin.Loppuillan vietin Eetun kanssa kokkaillen ja leffaa kattoen, lemppariseura kruunasi ikimuistoisen vapun. Enää kuukausi päättäreihin ja kesäloman alkuun, ah can't wait..!

2 kommenttia:

  1. ihanii ja hyvin onnistuneit kuvii :)) ja vappu oli parast :D

    VastaaPoista