lauantai 1. kesäkuuta 2013

steinerpläjäys

Huh mikä viikko! Kevätlukukauden vikaa viikkoa ei vaan voi verrata mihinkään muuhun, se on vuodesta toiseen yksi parhaimmista. On ne omat traditiot, jotka toistuu joka vuos, joita ei vaan voi missata. Esimerkiksi oppilaat vs. opettajat -pesismatsi on must!

Oon tällä viikolla panostanut erityisen paljon luokkahenkeen ja viettänyt aikaa ihanien naisten kanssa. Eilen oltiin skumppapiknikillä ja annettiin vuoden paineiden virrata naurun mukana ulos. Keskiviikko kului Tallinnassa shoppaillen ja juoruten, reissu paransi luokkahenkeä, oltiin porukka eikä kasa ryhmiä (okei puolet luokasta meni heurekaan, mut meiän porukka on paras ja ihana!)

Tää ja eilinen päivä onkin mennyt kiireisten aamujen siivittämänä, hiuslakan ylikuluttamisella ja korkkareilla keikkuen. Kamerankin otin mukaan tänään, mutta ilman muistikorttia tietenkin.. Joten päättärikuvia tulee vähän jäljessä. Eilen juhlittiin Riitua ja Ranjaa (joka menee syksyllä kouluun!) ja tänään Roopea ja mua. Lukiosta ensimmäinen vuosi suoritettu loppuun 7,7 keskiarvolla, I'm proud! Kevätjuhlat oli liikuttavat, joskin ajoittain myös hieman häkellyttävät. No, steiner on täynnä ihania ihmisiä, vanhempia, opettajia ja oppilaita. Ootte super! Tänään tanssin ja toivon ettei kiharat latistu vielä pikkutunneillakaan. Ihanaa ja ikimuistoista kesäloman alkua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti