sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

toivoin paljon mutta sainkin enemmän
Huh, mitkä kaks viikkoa takana. En ole enää se sama Rosa joka olin viime postauksessa, nyt olen taas vähän oppineempi, viisaampi ja onnellisempi. Viime viikolla oli ripari, joka meni kokemusrikkaasti ja paremmin kuin olin uskaltanut edes odottaa, pyhitän tuolle ikimuistoiselle viikolle oman postauksen myöhemmin.
Juhannus meni Eetun mökillä eräjormaillessa. Ei lapsia, eikä itselle jo niin tuttua kaavaa. Kaikki oli uutta. Jussiaattona veneiltiin mökiltä toiselle, saunottiin ja laulettiin Antti Tuiskua hilpeissä tunnelmissa. On kiva huomata, että musta pidetään ihmisenä. Hauskaa oli kaikinpuolin, vaikka vastoinkäymisiäkin oli tottakai. Vene meinas keikata ja toinen pyöristä jäi matkan varrelle, mutta kaikesta selvittiin ja juhannusöinen tarakkakyyti pitkin maantietä maalaismaisemassa oli aika kaunis.Oon niin iloinen siitä että oon suomalainen. En vois kuvitellakaan asuvani maalla, mut tossa mökkikulttuurissa on jotain niin ainutlaatuista etten haluaisi jäädä paitsi. Se että voi juosta saunasta alasti uimaan, kuunnella vinyylilevyjä takkatulen ääressä, paiskoa itseään koivuvihdalla tai pukea päälleen ikivanhoja rytkyjä ja kumisaappaita joita et käyttäisi missään muualla, se on oikeastaan aika arvokasta.
Huolimatta siitä, että tässä postauksessa on jo kliseisiä piirteitä, en voi olla mainitsematta yhtä seikkaa. Nimittäin sitä miten upea ja korvaamaton poikaystävä mulla on. Muistan kun 13-vuotiaana mietin minkälainen on täydellinen poikaystävä. Sellainen jonka kanssa voi jutella syvällisiä, jonka kanssa on kiva pussailla, jonka kanssa voi nauraa samalla tavalla kun parhaan kaverin ja jonka kanssa voi olla ihan oma ittensä. Yritin silloin palauttaa itseni maan pinnalle, ei pojat oo sellasia. Nyt oonkin löytänyt jotain joka on paljon parempaa mitä olisin voinut ikinä kuvitella, joka vastaa kaikkiin toiveisiini ja osaa yllättää olemalla vielä mahtavampi. Tasan viisi kuukautta on ekasta pususta kulunut ja hymyilyttää päivä päivältä enemmän.2 kommenttia:

  1. hyvii kuvii :) varsinki toi koiranputki kuva ja sit toi mis eetu ja koira on pellol ku toi koira on tommone hauska ja muutenki koko kuva ihana :DD

    VastaaPoista