sunnuntai 29. syyskuuta 2013

MUOTI-IDOLINI

Mulla on hyvä fiilis. Lauantai koulupäivä on takana, eli nyt mulla alkoi viikonloppu! Olin sushilla ja shoppailemassa, sellanen combo joka saa väistämättä voimaan mut paremmin. Lakkasin juuri kynnet, syön suklaata ja taustalla soi avicii. How perfect?

Tää päivä on tähän asti ollut oikea girls day out, joten päätin postata ihan hömppäaiheista. (Huomaa, että mun elämään on jo pitkän aikaa kuulunut pleikkari, game of thrones, youtuben pelivideot ja poikaystävä, jos kerta " tyttöjen jutut " on hömppäaiheita). Alunperinhän murumania oli nimenomaan muotiblogi, joten oisko aika tehdä tilannekatsaus mikä/kuka inspiroi mua just nyt?

RITA ORAMuistan kun näin eka kertaa Rita Oran Hot Right Now -musavideon ja olin myyty. Mikä tyyli, mikä asenne, Rita oli musta niin cool. Laulajan juuret ovat Kosovasta, mutta on elänyt koko elämänsä Briteissä. Sukujuuret vielä korostavat eksoottisuutta.
Mitä fiilaan:
-
Huulipuna, silmärajaukset ja tummat kulmat= ei kuitenkaan överi
- Erilaiset yhdistelmät tyttömäisen ja rockahtavan tyylin välillä
- Napapaidat ja shortsit olematta koskaan tyrkky (seksikkyys ei oo paljastamista vaan tyylitajua!!)
- Runsaat korut, yleensä kultaa
- Hymyileminen kuvissa (dramaattinen ilme ja duckface ei oo promokuvien ainoa tie)
***

CHEER LLOYD


Cheer Lloyd on välttynyt tyylimokilta, vaikka astuikin julkisuuteen ollessaan vasta 17 vuotias ja tullessaan neljänneksi Britannian X-Factorissa. Jokainen musavideo ja lavaesiintyminen on mielenkiintoinen ja omanlaisensa, sitä jää mielellään katsomaan. " Rihanna tuli pinnalle vaatteet päällä ja alkoi riisutumaan (nykyinen tilanne=piikkilanka), Cheer Lloyd tuli vähissä vaatteissa ja teki siitä tyylikästä ". Tähän pätee mielestäni sama kuin Rita Oraan, pitää osata paljastaa harkitusti.

Mitä fiilaan:
- Hiukset. Yksi vaikuttaja siihen miksi välillä haaveilisin ruskeista hiuksista.
- Tyttömäinen tyyli, olematta kuitenkaan muffinssiprinsessa. Hameet ja huulikiilto toimii!
-  Yhdistelmät: korkeat korot ja revityt farkut, hame ja solmittu t-paita.. Vastakohdat kompensoivat toisiaan.
- Meikit ja kynnet, harkitut ja värikkäät, ei siltikään överit. Taitolaji!
- Sivusiili, aluksi hätkähdin vähän, mutta toimii!

***

SINI SABOTAGETää on yllättävä veto, tiiän. Itsekin muistan kysenalaistaneeni naisen tyyliä vielä jokin aika sitten. Olen kuitenkin tajunnut, ettei millään vaatteilla tai luomivärin värillä oo väliä tyylissä, vaan asenteella, itsevarmuudella ja sillä miten kannat vaatteesi. Sini tekee sen älyttömän hyvin. Nostan hattua jokaiselle Sinin asulle esimerkiksi Idols-jaksoissa, yleensä tv-formaatteihin pukeudutaan suhteellisen hillitysti ettei se veisi liikaa huomiota, herättäisi kritiikkiä. Tämä nainen viisveisaa siitä ja näyttää hyvältä. Tykkään, huippumimmi!

Mitä fiilaan:
- Isot college paidat, näyttäen hyvältä eikä perunasäkiltä. #swag
- Hiukset, ah. Oon alkanut kaipaamaan vanhoja maratoonihiuksiani Ja kunnioitan todella että jaksaa nähdä vaivaa hiustensa kihartamiseen/suoristamiseen joka aamu, huh!
- Pipot, tykkään tykkään!
- Tummat ja paksut kulmat toimii, vaikka onkin vaalea ihonväri ja tukka.
- Naisellisuuden ja räp-tyylin yhdistelmä, tää piristää Suomen artistitaivasta.

***

MUNGOLIFE ANNA

Ilman Mungolife-blogia ei varmaan tätäkään blogia olisi syntynyt. Nuorempana jumaloin Annaa, kirjoitustyyliä, vaatetyyliä, elämänasennetta... Heräsin kuudelta aamulla lauantaisin jos Anna oli myymässä kirpparilla. Aloin kehittämään tyyliäni samaan suuntaan. Perustin blogin. Olin muodikas Rosa 13-v. Mun illuusiot murskaantui vähän, ku mun blogi, tyyli ja elämänasenne sai anonyymien haukkuvat kommentit osakseen. En välittänyt vaan aloin tekemään omaa juttua, Annan värittämänä. En enää oo yhtä aktiivinen Mungolife-seuraaja, mutta tää nainen on ollut aika merkittävässä osassa mun elämässä. Tykkään tyylistä edelleen ihan sikana, vaikka se onkin kehittynyt jo hillittyympään ja aikuisempaan suuntaan.

Mitä fiilaan:- Naisellinen mutta rockahtava. Kumpikaan puoli ei blokkaa toista pois vaan kompensoi kivasti!
- Korkkarit, saappaat, niittibootsit... Voisin laittaa jokaset kengät jalkaani oitis.
- Laatu. Merkillä ei oo väliä, mutta sillä että panostaa hyvään. Samoja juttuja voi käyttää pitkään uudestaan, jos vaan panostaa laatuun. Ne rakastamani mokkasaappaat näkyy kuvissa edelleen eikä oo mennyt miksikään..
- Käsikorut ja sormukset, asu näyttää jo heti huolittellulta!
- Rohkeus kokeilla uusia juttuja, eikä pidättäytyä niissä jotka on jo kokenut hyväksi.
- Hiukset.. tykkään kovasti.
- Asenne. Siitä se lähtee.

***

Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Oliko ihan turhaa vai olisiko kiva jos muotiin liittyviä postauksia olisi enemmänkin? Ketkä ovat teidän tyyli-idoleitanne?

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana postaus! :3

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mustaki tää oli kiva postaus :) ei ollu yhtään turha tää oli tämmönen kivan erilainen! :)

  VastaaPoista
 3. kiva postaus ja hieno ja selkee ulkoasu tai niinku hyvät kuvat löytyny ja aseteltu :) and i like your style muru !!

  VastaaPoista