perjantai 3. tammikuuta 2014

älä ajattele sitä mitä pelkäät ja vihaat, vaan sitä mitä uskallat ja rakastat

En tykkää kävellä yksin kotiin, jos on pimeää. En muutenkaan oikeen tykkää pimeästä tai yksinolosta, vaikka yöeläjä olenkin. Sitä tunnetta ei kuitenkaan voita mikään, kun vihdoin pääsee kotiin. Täytin koko lautaseni kukkuralleen eri ruokalajeja, meinasin päivittää siitä kuvan instagramiin mielenosoitukseksi kaikille niille jotka väittävät etten muka syö #inyourface #bitches.

Syötyäni menen yläkertaan. Sitten seuraa lempparihetki:Rakastan mun uutta pyjamaa. Rakastan mun nasusukkia. Rakastan mun uusia vaaleanpunasiirappisia lakanoita. Rakastan tätä suklaata jossa lukee Rose (okei en ole edes maistanut sitä vielä, mutta yleensä jos tuotteissa lukee jotain Rosan tapaista riittää). Rakastan ystäviäni jotka kuuntelevat hyvää musaa, ah mitä soittolistoja! Pidän illoista, tai no öistä. Näissä on sitä jotain. Lähes kaikki parhaat asiat tapahtuvat yöllä.

Tom Odell - Another Love (Zwette Edit)


Öistä puheenollen, uusivuosi! Se oli loistokas. Vietin sitä jälleen uskollisesti ykkös-homieni Saden kanssa. Matkaan mahtui myös monia muita superihmisiä, jotka ovat tehneet tästä vuodesta täydellisen. Taiskille ehdittiin 23:58, melkein sain astmakohtauksen siitä juoksemisesta. Silti ehdin kaapata syliini sen tärkeimmän vuoden vaihtuessa.
Seuraava päivä menikin vessanpönttöä halaillessa ja polven ruhjeita ihmetellessä, täten julistan tipattoman tammikuun alkaneeksi!(Huomatkaa skumppapullon teksti: ROSA! Ja hei, tää suklaa muuten on hyvää! Rosé-pippuri suklaassa toimii!)

Tässä vielä yksi asia mitä rakastan!Melkein kun Jeffrey Campbellit mutta 200€ halvemmat, kyllä etsivä löytää!

ps: kiitos The Year 2013 -postauksen huippusuosiosta! Sitä on katsottu lähes 300 kertaa, joka on tälle puljulle aika paljon! Pyydän anteeksi kaikilta teiltä jotka pahoititte mielenne nimenne puuttumisesta. Tehkääpä ensi tänä vuonna jotain huippumerkittävää, ehkä teidän naamanne loistaa siellä sitten seuraavan vuodenvaihteen koittaessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti