lauantai 7. marraskuuta 2015

Tosi ihana, mutta ei vain sovi minulle... VÄÄRIN!

Oletko sinäkin hylännyt visiosi jostain ihanasta vaatteesta tai asusteesta, koska se ei vain voi toimia päälläsi? Kumoan väitteesi! En ole mikään pukeutumisneuvoja, joten minulla ei ole oppeja siihen mikä vaate kaventaa tai pidentää tai mitä lie taikoja tekeekään. Olen vain huomannut, että suurin osa näistä "säännöistä" pätee vain päämme sisällä. Tässä muutama harhaluulo jotka kannattaa haudata heti!

Jumpsuitit/Haalarit sopivat vain pitkille ja kurvikkaille
Niin minäkin luulin, kunnes ostin aleista ensimmäisen haalarini. Olen lyhyt luikku, mutta yhtäkkiä jumpsuit näytti päälläni upealta! Lahkeita käärimällä näytinkin yhtäkkiä pidemmältä, varsinkin jos yhdistin asuun vielä korot! Nyt tilasin eBaystä pikkujouluhaalarin ja aijai se on menoa!

 

Lierihatut tekevät minusta typerän näköisen
 Minäkin luulin näyttäväni Gandalfilta tai vähintäänkin maahiselta. Jos lieri lörpötti, tuli maahisfiilis ja suorassa lierissä tunsin itseni cowboyksi. Rohkaistuin ja ostin molemmat hatut silti ja ne lunastivat paikkansa päässäni. Nyt ne ovat bad-hairdayn tai sadepäivän pelastus. Malleja ja värejä on tarjolla niin paljon, että suosittelen todella kokeilemaan jos se oma suosikki löytyisi!

Pyöreät aurinkolasit eivät sovi kasvoihini
Luulin myös etteivät pilotit tai rayban-malliset sovi. Silmälasimyyjillä olisi varmasti osaava mielipide siitä mihin kasvojen muotoon mikäkin malli sopii, mutta minun mielestäni se on edelleen fiiliskysymys kenelle sopii ja mikä. Kaikkia edellämainittuja laseja olen käyttänyt ja diggaan kaikista!
Maiharit näyttävät kanooteilta kapeissa jaloissani
Minulla on kapeat sääret ja pohkeita ei lähes ollenkaan. Olin vahvasti sitä mieltä, että maiharit tekevät kauniista sääristäni hammastikut ja pienistä jaloistani kanootit. Onneksi tehdään myös siroja malleja ja tajusin että juuri kapean ja leveän kontrasti tuo asuun särmää! Nyt maiharit ovat yhdet luottokengistäni. 


Toivottavasti sain karisteltuja turhia ennakkoluuloja! Onko teillä jotain tiettyä vaatetta, jota ette ikinä viitsi edes sovittaa? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti