lauantai 21. marraskuuta 2015

Unohtumaton päivä CosmopolitanillaOlin juuri sanut YO-tulokseni, jotka eivät näytttäneet niin hohdokkailta mitä olin uskaltanut toivoa. Ehdin käydä päässäni läpi nopean ajatusketjun: " En pääse jatko-opiskelemaan, aina on niitä joilla on paremmat tulokset kuin minulla, unelmistani tule ikinä totta, olenko siis huono vai vain laiska...? ". Avasin sähköpostikansioini enkä ollut uskoa silmiäni. Cosmopolitan oli tykännyt tästä meiningistäni mycosmossa ja halusivat minut mukaansa lukijapaneeliin! Unohdin masentavat ajatutukset sekunnissa. Tämä oli kuin merkki, osoitus siitä, että tekemisilläni ja asenteellani on paljon enemmän merkitystä kuin tuloksillani ja sillä miltä näytän tilastoissa. 
Torstai oli kuin vastaus unelmiini. Päätin jo hyvin nuorena, että minusta tulee toimittaja, eikä suunnitelmani ole horjunut, päinvastoin vain vahvistunut. Olen jollain tapaa aina tiennyt, että tällainen mahdollisuus tulee vielä vastaan ennemmin tai myöhemmin. Joku päivä joku löytää minut ja pääsen näyttämään mihin minusta todella on. 


Meitä oli kuusi ihanaa ja erilaista tyttöä seikkailemassa Cosmopolitanin kulisseissa toimitustiimin kanssa. Tutustuimme toisiimme, haaveisiin ja elämäntilanteisiin. Kävimme läpi Cosmon sisältöä ja jaoimme ajatuksiamme lehdestä sivu sivulta. Pääsimme kurkkimaan miten ja missä lehti syntyy, miten kuvien kulissit rakennetaan ja missä mallien glittermeikit luodaan. Päivä oli käsittämättömän inspiroiva, eikä hymyni meinannut hyytyä nukkumaan mennessäkään. Saimme lopuksi myös ihanat lahjakassit mukaamme joka oli täynnä erilaisia hiustuotteita. Elin päivän unelmaani ja nyt tiedän mikä on kiintopisteeni. Onneksi minulla ei ole kiire, tärkeintähän on itse matkanteko kohti päämäärää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti