lauantai 26. joulukuuta 2015

Tapaninpäivän outfit (ja kaikki alle 15€ - miten?!)

Ciao jengi! Nyt on massut täynnä jouluruokaa ja mieli kylläinen. Kun omistaa ainakin neljä sukua, eivät illalliskutsut ja graavilohet lopu kesken. Onpahan hyvä syy vetää korkkarit jalkaan ja jättää verkkarit kaappiin. Kyllästyin joulunpunaisiin vaatteisiini ja vaihdoin jo vähän keväisempään kuosiin. Laukku liputtakoon vielä joulun puolesta.
Tämä asu on oiva esimerkki siitä, miten etsivä löytää kyllä sitä mitä kaikilla muilla ei ole maksamatta maltaita. Täytyy olla vain valmis taistelemaan ja antamaan shoppailulle aikaa ilman ennakkoluuloja. Olin esimerkiksi etsinyt pitkään täydellisiä suit-housuja, mutta kaikki olivat liian tylsiä tai kalliita. Nämä rouheilla vetoketjuilla varustetut pökät löysin kuitenkin UFFilta täysin hyvässä kunnossa.
Punainen pikkulaukku näytti olevan muotilehtien kuukauden himotuimmissa nelinumeroisilla hinnoillaan. Tämän yksilön satuin bongaamaan facebook-kirpparilta alle kympillä. Paita on Italaiasta ja oversize jakku myöskin UFFilta. Kengät ovat Portugalista. Mikään ei maksanut yli kahtakymppiä, mutta on silti palvellut minua pitkään eikä käytön jälkiä ole. Kirppareilla ei siis ole kirppuja, aleissa ei ole pelkkiä riepuja eikä uffilla skeidaa!
Huomenna on vuoden paras shoppailupäivä, joten kiillottakaa kiikarinne ja olkaa valmiita taistelemaan löytöjenne edestä!

Mistä sinä teet parhaat löytösi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti